Amaya

Amaya
@Amaya_151
Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye. ~Özdemir Asaf
Dünya, 11 Ocak
44 okur puanı
Ocak 2023 tarihinde katıldı
7/10
·381 syf.··
2023 161. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 15 Mart 2023 17:08
İlk başlarda büyük bir heyecanla başladım. İlk 120 sayfa boyunca giriş gibi bir şeydi, biraz sıkıcı ama akıcıydı. Pek bir şey olmadı. Ama sonrasında olaylar öyle bir gelişti ki elimden düşüremedim. Geriye kalan 270 sayfanın nasıl bittiğini anlamadım. Soluksuz bir okuma serüveniydi. Hele sonu! İkincisini okumak için oldukça heyecanlıyım.
İnceleme
Şeytanın Ta KendisiMaureen Johnson · Ephesus Yayınları · 2022396 okunma
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
1/10
·%78 (372/472 syf.)·
Kitabı uzun zamandır merak ediyordum. Hatta okumak için bayağı hevesliydim bile denilebilir. Ancak okuyucuların yorumlarını göresiye kadar. Yine de wattpad uygulaması üzerinden okuyarak bir şans vermek istedim. Sonuçta her kitap bir şansı hak eder. Çok üzgünüm ama Asel karakteri cidden ergen gibi davranıyor. Okumak için kendimi zorlamama rağmen Asel’in hareketleri ve tavrı beni çok rahatsız etti ve yarıda bıraktım. Pardon ama yazarımız bazı kitapları çok sivri dille eleştireceğim derken kendi kitabını mı ihmal etmiş? Yazara ve kitabına saygım sonsuz ancak o kadar şeyi eleştirdikten sonra olmamış. Üzgünüm.
İnceleme
AselSena Nur Işık · İndigo Kitap Yayınları · 20212,776 okunma
Puan vermedi·152 syf.··
2023 114. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 10 Ocak 2023 21:37
Başlarda gayet güzel ve akıcı gidiyordu. Ancak sonradan ne olduğunu kavrayamadım. Çok çabuk oldu bitti. Ve sonlarında doğru düzgün bir şey anlamadım :/
İnceleme
Hastalık HastasıMolière · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20258,1bin okunma
10/10
·160 syf.··
2023 103. kitabı
Kesinlikle okunmalı. Uzun süredir kitaplığımda duruyordu ve açıkçası kitaba karşı bayağı ön yargıcıydım. Ancak bir şekilde başladım ve şimdi okudum için kesinlikle pişmanlık duymuyorum. Sonu beni gerçekten çok şaşırttı, mükemmeldi.
1000Kitap
Kürk Mantolu MadonnaSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 2025375,8bin okunma