Behçet

Behçet
@Behet3621
Yaşamak elindeyken bugüne bugün, ne diye bırakır, yarını düşünürsün?
Matematik öğretmeni MEB
Egitimci
57 okur puanı
Haziran 2024 tarihinde katıldı
Çünkü mutlaklarla değil de olasılıklarla yönetilen bir evrende bütün sonuçlar mümkündü.
Sayfa 121·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Derler ki " çok okuyan mı bilir yoksa çok gezen mi bilir?" Bence ne cok okuyan bilir ne çok gezen bilir! Kim bilir ? Cahil bilir. Neden mi? cahilin dediği dediktir! Kendi bildiği dışında kabul etmez.
En karanlık günlerinizde, hiç beklemediğiniz bir anda önünüze yepyeni bir kapı açılabilir. Başımıza gelebilecek her şey için sorumluluk almalı ve en karanlık anların, müthiş bir şafağın müjdecisi olabileceğini unutmamalıyız.
Tam Bir Baş Yapıt
"bir şeyler yapabilecekken bu yapabileceklerinin değerini görmemiş ve her zaman yüreğinin en derinlerinde bunları yapamadığı için pişmanlık çeken bir adam; yapmanın ona vereceği armağanlara gizliden gülen ama yine de, daha da gizliden, yaptığında elde edeceği armağanların ve sevincin özlemini çeken bir adam."
Umutsuzluk yok. Gün gelir, gül de açar, bülbül de öter.