1indar

1indar
@Biricik2009
Kusur arıyorsan tüm aynalar senindir.... Sosyal bir asosyal... Huzuru seven ama çabukta canı sıkılan.. Kız çocuğuna bayılan ama oğulları sayesinde ayılan bir anne... Evli
Beni yol tutar. Ama gidişlerde değil, dönüşlerde...
Alıntı
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Ortada bir sorun gördüğümde, her şeyi çö­zebileceğimi, herkese merhem olabileceğimi, herkesi iyileş­ tirebileceğimi sanırdım. Sonra fark ettim ki, yardım etmeye çalıştığım kişiden daha çok ben koşuyordum onun derdine. O ise kendiyle benim kadar uğraşmıyordu. Kırkımdan sonra öğrendim, herkesin bir tekamül yolculuğu olduğunu. Kimse­yi yolundan çeviremezsin. Saygı duyman gerekir. Müdahale edemezsin.
Alıntı
Ama anlamamız gereken şu: Herkes dertte değil, herkes derste. Herkes derdiyle dersini alıyor. Ders alınacak, sınav geçilecek... Teneffüs ancak o zaman.
Alıntı
Olan biten her şey bizi bugüne hazır­ lamak içindi, talihsizlikler de öyle...
Alıntı
"Acaba" ile başlayan her ihtimal karan­lıktı. Ama biz o ihtimallerin hep çok güzel, en azından mev­cuttan daha güzel olduğunu düşünüyor, bu yanılgıyla kendi kendimizi yiyip bitiriyorduk. Oysa karanlıkların içinde kötü senaryolar da olabilirdi, mevcut halimizi mumla aratacak senaryolar.
Alıntı