Gülçin

Bu öykülerin doğru ya da yanlış olmaları önemli değil.Önemli olan bunların gerçekten ‘benim ‘ve benim ‘gerçeğim mi’ oldukları sorusu.
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Ne yaptığımıza çok dikkat etmeli,ne yapmakta olduğumuzu çok iyi düşünmeliyiz ,çünkü bugün hepimiz kontrolümüz dışında olan kendi yarattığımız ölümcül tehlikelerin tehdidi altındayız.Tüm dünya nevrotik bir insana benzer,onun gibi dağılmış vaziyettedir.
Sayfa 11·Kitabı okudu
Herkes herkese öğretmenlik yapıyor ve kimse iyileşmenin yolunun tam da kendinden başlaması gerektiğinin farkında değil gibi duruyor.
Nereye gittiğimiz önemlidir ancak aynı derecede önemli olan bir diğer şey de nereye kimin gittiğidir.Yola çıkarken fark etmiyoruz bile,kimdir yanımıza aldığımız.
…dünyaya bağlandıkça köklerini yitiren bizler ağaç tepelerine sarılıyoruz.
Sayfa 6·Kitabı okudu