İrem Sıla Beşir

İrem Sıla Beşir
@Kitapsever613
İnsan beyni onu anlayabileceğimiz kadar basit olsaydı, o zaman da biz onu anlayamayacak aptal olurduk.
Öğrenci
Lise
Ankara
21 okur puanı
Haziran 2016 tarihinde katıldı
9/10
·318 syf.··
Beğendi
·
2017 7. kitabı
·
10 günde okudu
·
Okunma: 23 Temmuz 2017 01:37
benim bu yazardan ilk kez bir kitap okuyuşum. genel olarak anlatımından bahsedecek olursak. sıkmıyor hani böyle akıcı bir üslupla yazmış. konuya değinecek olursak ömer hayyamı anlatan güzel konulu bir kitap. dört bölümden oluşuyor ve ilk iki kısmı uzak geçmişi anlatırken son ikisi yakın geçmişi anlatıyor. rubaiyatın uzun yıllar sonra tekrar ortaya çıkışının hikayesi. eğer böyle bazı önemli insanların yaşamlarının bir kısmını romanaştırılmış haliyle okumaktan hoşlanıyorsanız bu kitaba bir şans verin derim. ben ilk kez böyle bir kitap okudum ve gerçekten beğendim. bana bir şeyler kattı. ve herkese bir şeyler katacağını düşündüğüm bir kitap oldu.
Edebiyat
SemerkantAmin Maalouf · Yapı Kredi Yayınları · 202574,7bin okunma
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
9/10
·318 syf.··
Beğendi
·
10 günde okudu
·
2017 7. kitabı
Amin Maalouf
8.2/10 · 74,7bin okunma
Ben sizin konuğunuz muyum? O zaman izin verin gideyim. Tutsağınız mıyım? O zaman ayağıma pranga vurup zindana atın beni!
Tarih
Hiçbir sultan benim kadar mutlu, hiçbir dilenci benim kadar mutsuz değil.
Tarih
Hayat yangın gibidir. Yoldan geçenin unuttuğu alevler, rüzgarın önüne katıp savurduğu küller; işte, bir insan ömrü gelip geçmiştir.
Tarih