Melis

İnsan başkasının cenazesinde bile en çok kendi ölümüne üzülmez mi?
Sayfa 88·Kitabı okudu
Alıntı
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
İnsan hep bir gün çok mutlu olacağına inanır. Şimdi değildir, henüz değildir ama bir gün muhakkak, hak edilen o mutluluk gelip kendisini bulacaktır. Gelecekte muğlak bir takvim yaprağına mühürlenmiş o günü, ufak tefek engellerin ayak altından çekileceği münasip bir zamana erteler durur insan. Okulu bitirince, işe girince, evlenince, çocuklar büyüyünce… Sonra genellikle o gün gelemeden de olur.
Sayfa 84·Kitabı okudu
Farkındalığa ulaştığımızda, nöronlarımızdan davranışlarımızı etkileyen genleri değiştirebiliriz.
Sayfa 68·Kitabı okuyor
Alıntı
İmgelemek, hatırlamak veya güzel deneyimleri hayal etmek gerçek deneyimler sırasında açığa çıkan duyusal, hareketlendirici,duygusal ve bilişsel devrelerin bir çoğunu aynı şekilde aktif hâle getirmektedir.
Sayfa 67·Kitabı okuyor
Alıntı
Yeni düşünceler, yeni duygular, yeni algılar ve yerleşmiş yeni bir beyin haritasıyla eski travma tepkilerimizle ve bizi yanlış yola sürükleme güçleriyle baş etmeye başlayan iyilik hâlinin içsel deneyimini oluşturmaya başlarız.
Sayfa 66·Kitabı okuyor
Alıntı