Esma

Ve yalnız kendisi için yazdığım bu kitabı ona verdiğim zaman o da benim için sakladığı kalbini verecek.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Benim gibi karmakarışık ruhlu bir adamın böyle yerlerde ne hale gireceğini tasavvur et.
Nasıl bazı ağaçlar yerleri değiştirildiği zaman(usta bir bahçıvan elinde bile olsalar)yaşayamazlarsa, genç kadın da burada yaşayamayacaktı.
Sönen öfkenin küllenen korları üzerine her zamanki ezik, kuşkulu, kimsesiz, üzüntülü duygularım ıslak ıslak düşmeye başladı. Hepsi de bana günahkar diyorlardı. Gerçekte günahkar olmayayım sakın?.
Edebiyat
Nefeslerimizle kirletiyoruz birbirimizi Mutluluğun kurallarıyla Rüzgar sesinden korkuyoruz Şüpehinin gölgesine düşecek diye öpücük bahçelerimize Ödümüz kopuyor Işık köşklerine ne zaman misafir gitsek Titriyoruz şarkının dehşetinden.