Muhammed Gezer

Yalnız Adam
Diyor ki, işte yeni bir gün daha. İşte acı bir sabah kahvesi daha. İşte dumanı havaya savrulan bir zıkkım cigara daha. Tekdüze günlerden biri. Tekdüze yaşamdan örnek bir gün daha. (Bir yudum kahve, bir nefes cigara daha.)
Sayfa 73 - Alfa
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
9/10
·164 syf.··
Beğendi
·
2016 1. kitabı
Kitabı elime aldıktan sonra zaman kavramını yitirdim diyebilirim sanırsam. Kitaptaki aşkı iliklerime kadar hissettim. Herhalde insani duyguları karakterlere bu kadar iyi uyarlayabilen başka bir yazar daha görmemiştim. Şiddetle okumanızı tavsiye ederim.
Kürk Mantolu MadonnaSabahattin Ali · Yapı Kredi Yayınları · 2025376,6bin okunma

Muhammed Gezer

, bir kitap okudu
9/10
·164 syf.··
Beğendi
·
2016 1. kitabı
Sabahattin Ali
8.7/10 · 376,6bin okunma

Muhammed Gezer

, 1000Kitap'a katıldı.