Nisa

Nisa
@Mustevda
Açar bir gün elbet yeniden gönlümüzün çiçekleri.
Hukuk
Ankara/Mersin
21 Mayıs
321 okur puanı
Ağustos 2017 tarihinde katıldı
Şiir sendeki bir yaraya denk geliyorsa daha çok hırpalar.
Sayfa 60·Kitabı okudu
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Farkediyorum ki, bazı insanların rahatsız edici davranışlarından, nasıl davranmamam gerektiğini öğreniyorum. Velhasıl her şeyde bir hayır..
“Yılbaşının da sence hiçbir hususiyeti yok mudur?” diye sordum. “Hayır” dedi, “senenin diğer günlerinden ne farkı var sanki? Tabiat onu herhangi bir şekilde ayırmış mı? Ömrümüzden bir sene geçtiğini göstermesi bile o kadar mühim değil; çünkü ömrümüzü senelere ayırmak da insanların uydurması.. İnsan ömrü doğumdan ölüme uzanan tek bir yoldan ibarettir ve bunun üzerinde yapılan her türlü taksimat sunidir..”
Sayfa 110·Kitabı okudu
Her şeyin en kötüsünü düşünmek, sık sık düşen insanların sahip olduğu en köklü alışkanlıklardan biridir.
Sayfa 18·Kitabı okudu
Yaşananlara dair söylenmesi gereken çok şey var aslında. Bütün bir geceyi uykusuz geçirmene sebep olan şeyleri bir nefeste anlatmak kolay değildir. O kadar çok şey biriktiriyor ki insan.
Sayfa 73·Kitabı okudu