Nurcan öztürk

Nurcan öztürk
@Nrcn0803
Ben,kardelenler arasında sırıtan, kimliksiz ot Sen,ayçiçeklerinin yüzünü, döndüğü güneş
İK
Işletme lisans
Çorum
Adana/Seyhan, 8 Aralık
47 okur puanı
Haziran 2020 tarihinde katıldı
Ben ikide bir böyle oluyorum, bazen bütün insanları boyunlarına sarılarak öpecek kadar seviyorum, bazen de hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum. Bu nefret filan değil.. insanlardan nefret etmeyi düşünmedim bile.. Sadece yalnızlık ihtiyacı.
Sayfa 84 - Venedik Yayınlari·Kitabı okudu
Edebiyat
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Dünyada şimdi onunla yan yana bulunmamamız kadar mantıksız ve lüzumsuz ne vardır acaba ?
Sayfa 72 - Venedik Yayınlari·Kitabı okudu
Edebiyat
İçimde müthiş bir hafiflik , bir genişlik duyuyorum. Belki de hakikaten sevmek budur. Belki de ben şimdiye kadar sahiden sevmenin ne olduğunu bilmiyordum.
Sayfa 64 - Venedik Yayınları·Kitabı okudu
Edebiyat
Hayatta hicbir şey ,uğrunda ölmek icin istenmez. Her şey yaşamamız icin olmalıdır. Hatta biraz ileri gideyim ,kendi yaşamamız icin.. Sen kafanın içindeki yokluğa o kadar şaplanmışsın ki , derhal uğrunda can feda edecek bir şey arayarak ikinci bir yokluğa dalmak istiyorsun!
Sayfa 40 - Venedik Yayınları·Kitabı okudu
Edebiyat
" Kullanmadiktan sonra göğsümüzü dolduran hisler ve kafamızda kımıldayan düşünceler neye yarardı? "
Sayfa 36 - Venedik Yayınları·Kitabı okudu
Edebiyat