ThePastryChefsLibrary

F16 uçaklarının yazılımı ve milli tank projesi üzerinde çalışan mühendis Hüseyin Başbilen, Ankara’da ortadan kaybolduktan bir gün sonra 5 Ağustos 2006’da aracının içinde boğazı ve bileği kesilmiş halde bulundu. Başbilen’in intihar ettiği ileri sürülürken daha sonra başlatılan soruşturmalar çerçevesinde elde edilen deliller ve bazı bilirkişi raporları olayın intihar değil, intihar süsü verilmiş bir cinayet olduğu şüphesini uyandırdı.
Sayfa 20·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
"Ölümden sonra bir uzun yolculuk var, bu yüzden ölmekten korkmuyorum. Korktuğum Padişahımızın kitabını bitiremeden ölmek."
Sayfa 42·Kitabı okudu
Ruhlarımızın bu dünyada yataklarında mışıl mışıl uyumakta olanların ruhlarıyla buluşabileceğini biliyor muydun?
Sayfa 41·Kitabı okudu
Şeküre'nin yüzünün İtalyan üstatlarının usulleriyle yapılmış bir resmi olsaydı yanımda, demek ki, on iki yıl süren yolculuğumun ortalarında bir yerde geride bıraktığım sevgilimin yüzünü artık hiç mi hiç hatırlayamıyorum diye kendimi yersiz yurtsuz hissetmeyecektim hiç.Çünkü içinizde kalbinize nakşeylediğiniz bir sevgilinin yüzü yaşıyorsa eğer, dünya hâlâ sizin evinizdir.
Sayfa 40·Kitabı okudu
Oysa orası da bizim ülkemizin toprakları.Gidip,görüp,kaynaşmak gerek.Ayrıca insan,her yerde insan.Aynı duyguları,kuşkuları,sevgileri yaşadığımıza göre,iş kalıyor bir adım daha atmaya.
Sayfa 53·Kitabı okudu