Mazlum Turğay

Mazlum Turğay
Gülmekten vazgeçmeyin ama ağlamayı da unutmayın.
Kazancakis bir yazısında şöyle der: Biz insanlar; mutsuz, kalpsiz, küçük, degersiz yaratıklarız; fakat, içimizdeki üstünlük duygusu bizi insafsızca yukarı doğru iter. İşte bundan doğan beşerî çamur, büyük fikirlerin, şiddetli aşkların ve arkası gelmeyen büyük saldırıların kaynağı olur.
Sayfa 6 - May yayınları·Kitabı okudu
Felsefe
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
UMUT!
Umut, içinde bulunduğu durumdan memnun olmayan insanlar içindir.
Felsefe

Mazlum Turğay

, bir kitap okudu
7/10
·65 syf.·
2020 36. kitabı
Miguel de Unamuno
8.1/10 · 215 okunma
Yaptıkları işlere inanırlardı, sözlerine değil, çünkü sözler işlere yardım etmeye yaramıyor, işler kendi başlarına yeterli oluyor.
Sayfa 65·Kitabı okudu
Felsefe
Günahımız!
"Ne mi?" dedi. "Ne olduğunu İspanyol Katolik, Havariler Kilisesi'nin bilge bir âlimi söylemiştir. Bu bilge alim ne olduğunu söylemiştir: 'Hayat bir düştür. İnsanın en büyük suçu doğmuş olmaktır,' demiştir. İşte, kızım, bizim günahımız bu: Doğmuş olmak."
Sayfa 50·Kitabı okudu
Felsefe