öğretmenhanımkız

öğretmenhanımkız
Sürüklendiğim o gürültülü dünyadan, kitapların asude inzivasına iltica ettim. Cemil Meriç Seda &Alp
"Nasıl direnilebilir, işin içinden nasıl çıkılabilir? Kendimizi severek işe başlayalım, kendimizi asla gözden yitirmeyelim..."
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Kendimize saygımız güçlüyse, " benden kötüsü de var" diye düşünürüz ve yenilgilerimizi şanssızlığı bağlarız. Tersi durumda, eğer kendimize olan saygımız zayıfsa, " benden daha iyisi var" deriz ve yenilgilerimizin bütün sorumluluğunu üstleniriz: " çünkü ben yeterli olamadım"
Sayfa 147
Gerçekten de, kurban "olacakları hiç görmez"...
Sayfa 140
9/10
·240 syf.·
2023 21. kitabı
Beyhan Budak'ın okuduğum üçüncü kitabı. Her kitapta aynı lezzet ama farklı bir bakış açısı var. Kitap okuyor gibi değil de sanki karşında muhabbet ediyor gibi bir haz alıyorsunuz. Bir çırpıda okunacak akıcı bir kitap olduğu gibi aynı zamanda ara ara göz atabileceğiniz bir başucu kitabı da diyebiliriz. Hayatın hızına karşı kısa bir mola verip dinlenmek, kendine dışardan bakabilmek için okunması gereken bir kitap.
Psikoloji
Mutluluğu Kaybettiğin Yerde AramaBeyhan Budak · Sahi Kitap · 20216,4bin okunma
"Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık zannetmediğiniz şekilde yetiştirin."( Tarkovski)
Sayfa 212
Psikoloji