السَّنا Sena

السَّنا Sena
@Sena_277
"Her türlü zorbalığın toplum tarafından makul ve yerinde bir gereklilik olarak karşılandığı , beraat kararı gibi her türlü merhamet göstergesinin toplumda tatminsizlik ve intikam duyguları uyandırdığı bir dünyada adaleti düşünmek çok gülünç değil midir ? "
Sayfa 8·Kitabı okudu
Düşünce
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!

السَّنا Sena

, bir kitap okudu
Puan vermedi·174 syf.·
8 günde okudu
·
Okunma: 02 Mayıs 2024 00:00
·
2024 3. kitabı
Yavuz Bahadıroğlu
8.2/10 · 1.638 okunma
Her şeyin belirsiz olması beni çok tedirgin ediyor. İstikrarsızlık Kaderimizde var.. bir sonraki gün bile nerede olabileceğimizi bilemiyoruz. "Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLMÜ RAZI EYLE ."  diye dua ediyorum. Tek istediğim razı olmaktır, başka bir şey istemiyorum. Düşünüyorum da " dua " olmasaydı ne yapardım diye.. Resmen dua etme'nin verdiği huzurla yaşıyorum.
Duygular