Şeyma

Şeyma
@Seyma1000
"Hayır, der, burada her şeye bu kadar basit bir gözle bakan insanların arasında yaşamak bana güç gelecek. Bunlar için ölüm, hayat, günün her hadisesi, saadetler ve felâketler o kadar tabiî şeyler ki... Halbuki ben masalı olan adamdım."
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Fotoğrafçılar deklanşöre basmadan önce "gülümseyin" diyorlar. Gülümseyin ve örtün yaşadıklarınızı.
Sayfa 157·Kitabı okudu
"sevgi hiç ayırt etmez, sevenle sevilen aynı şeydir." -Kim o? -Senim! Böyle bir diyalogda kapının varlığından kim söz edebilir?
Sayfa 32·Kitabı okudu
Bir zarfı açmak kadar kalbi titreten ne vardır. Zarf mahremiyettir, mahrem olmasa da satırlar. Bir köşeye çekilinir, yalnız okunur mektuplar.
Hava az rastlanan güzellikteydi. Sonbahar öncesi, o sakin akşam üstü, derin bir iç çekiş gibi insanı rahatlatıyordu.
Sayfa 193·Kitabı okudu