Simurg

Simurg
@Simurg_____
'in vino veritas in aqua sanitas'
Ankara
91 okur puanı
Ağustos 2019 tarihinde katıldı
Gözlerin işlevi görmek değil ağlamaktır; gerçekten görmek için de gözlerimizi kapatmamız gerekir: Vecdin şartıdır bu, gönül gözüyle yegane görüşün. Oysa ki algı, zaten görülmüşün, tamiri imkansız bir hep bilinmişin dehşeti içinde tükenir.
Sayfa 99·Kitabı okudu
Keşfedilmemiş bir gezegen kadar uzaksın kendinden, mezarlıklara dönük uzuvların da oranın dinamizmini kıskanıyor...
Sayfa 99·Kitabı okudu
Soluk alma zorunluluğundan kurtulacak gücün niye yok? Ciğerlerini ablukaya alan ve tenine dayanan bu katılaşmış havaya hala tahammül etmek niye?
Sayfa 99·Kitabı okudu
Sınırları belirsiz bir benliğin hastalıklı cazibesinden kaçınıyorum. Ölümlülüğümün içinde yan gelip yatmak istiyorum. Normal kalmak istiyorum.
Sayfa 98·Kitabı okudu
İmanınız, cemaat tarafından hoşgörülen bir azamet sayıklamasından başka bir şey değildir, çünkü çarpıtılmış yollardan gider; fakat yegane saplantınız naaşınızdır: Zamandışılığa düşkünsünüzdür ve bu saplantınızı dağıtan zamana zulmedersiniz.
Sayfa 98·Kitabı okudu