Toprak SAYGIN

Toprak SAYGIN
@Toprak___
Diyarbakır
136 okur puanı
Mayıs 2020 tarihinde katıldı

Toprak SAYGIN

, bir kitap okudu
10/10
·352 syf.··
Beğendi
·
3 günde okudu
·
Okunma: 25 Eylül 2020 14:35
·
2020 56. kitabı
Gülseren Budayıcıoğlu
7.9/10 · 28,1bin okunma
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
8/10
·384 syf.··
Beğendi
·
2020 55. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 20 Eylül 2020 18:45
Polisiye romanların üstadı olarak tanımlanabilecek Grangé'nin önceki kitaplarına istinaden konu itibariyle Kaikende Son Av gibi yavan kalmış diyebiliriz. Hemen her kitabında okuyucuyu farklı ülkelerde gezdiren yazar, bu kez Japon kültürü hakkında detaylı bilgi edinip okuyucuyu Uzakdoğu yolculuğuna çıkarmayı başarmış. Üç bölüm şeklinde yazılan kitap aslında konu itibariyle farklı kitaplar okuma hissiyatı da vermektedir. Yinede yazar Grangé olunca okuyucunun beklentisi fazla oluyor denilebilir.
KaikenJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 20136,2bin okunma
8/10
·459 syf.··
Beğendi
·
2020 54. kitabı
·
4 günde okudu
·
Okunma: 17 Eylül 2020 18:35
İnsan eti yiyip yamyam olarak nitelendirilen, öldürdüğü kurbanların cesetlerini parçalayıp, kol ve bacaklarının yerlerini değiştiren, seri cinayetler işleyen farklı bir katil profiliyle karşımıza çıkmış yazar. Diğer kitaplarından farklı olarak cinayet olaylarını Jeanne Korowa adında Kadın bir yargıç çözümlemeye çalışmaktadır. Hemen her kitabında okuyucuyu olay akışı içinde bir çok ülke ve şehiri gezdirmektedir. Bu kitabında da Paris'te başlayıp Guatemala, Nikaragua ve Arjantin’de kanlı bir takibin içine sürmektedir. Son olarak film izler gibi okunabilecek bir Grangé romanı diyebiliriz.
Ölü Ruhlar OrmanıJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 20197,5bin okunma
7/10
·304 syf.··
Beğendi
·
2020 53. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 14 Eylül 2020 09:50
Grange alışılagelmişin dışında, önceki kitaplarından Kızıl Nehirlerin tanınmış polisi Niemansa bu kitabında da ana karekter olarak yer vermektedir. Niemans’i tahminimce Grange tarafından Ahmet Ümit'in Başkomiser Nevzatı olarak sonraki bir çok kitabında göreceğiz. Nazilerin Dünyasındaki vahşet ve evlat edinilen zengin bir ailenin hikayesini harmanlayıp bu defa çok daha farklı bir konuyla okuyucunun karşısına çıkmış üstad Grange. Her ne kadar önceki kitaplarına istinaden sayfa sayısı az, konu olarakta biraz yavan kalınmış olsada söz konusu Grange olunca beklentide ona göre fazla oluyor.
Son AvJean-Christophe Grangé · Doğan Kitap · 20204,196 okunma