Hasan Arıcı

Hasan Arıcı
@_3mujik5_
Deliler arasında bir deliyim..
Kutsallıktan yoksun bir yaşam ıstıraptır ve yanılsamadır.
Sayfa 158 - Doğubatı·Kitabı okudu
Felsefe ve Düşünce
“Yeterince kitabın var” diyenlere cevabımız hazır.
Meditasyon yoluyla kurtuluş aramak boşunadır… Herkes derin yoğunlaşma sisteminin büyüsüne kapılmış, ama kimse kendi özbenliğine ulaşmakla ilgilenmiyor. 
Sayfa 144 - Doğubatı·Kitabı okudu
Felsefe ve Düşünce
Buddha’ya göre tıpkı tüm yoga biçimlerinde olduğu gibi kurtuluş yalnızca kişisel bir çabayla ve hakikatin somut biçimde içselleştirilmesiyle elde edilebilirdi.
Sayfa 127 - Doğubatı·Kitabı okudu
Felsefe ve Düşünce
Ahmaklar bir şeyi idrak etmiyor diye onun var olmadığını söyleyemezsin.
Sayfa 127 - Doğubatı·Kitabı okudu
Felsefe ve Düşünce
Nisâ:135
Ey iman edenler! Adaleti ayakta tutan ve kendiniz, ana babanız ve yakın akrabanız aleyhine de olsa, yalnız Allah için şahitlik eden kimseler olunuz. Zira zengin de olsa, fakir de olsa, Allah ikisine de (sizden) daha yakındır. Nefsinizin arzusuna uyarak adaletten uzaklaşmayın. Eğer (şahitlik ederken) dilinizi eğer büker (hakkı olduğu gibi söylemekten çekinir) veya büsbütün ondan yüz çevirirseniz şüphe yok ki Allah ne yaparsanız hakkıyla haberdardır.
Elmalılı M. Hamdi Yazır·Kitabı okuyor
Adalet