Merve

Merve
#FreePalestine #SessizÇığlıkDoğuTürkistan
refah
Ey zeytinin ve limonun ülkesi, seninleyiz!"
Gazzede Katliam Var
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
"Sakın, kendilerini denemek için onlardan bir kesimi faydalandırdığımız dünya hayatının çekiciliğine göz dikme. Rabbinin rızkı hem daha hayırlı, hem de daha süreklidir." |Ta Ha Suresi 20/131
Filistin
israil, Filistin'de tüm dünya Müslümanlarını tahrik etmektedir. Kudüs meselesi ne sadece Filistinlilerin ne de sadece Arapların meselesidir. Kudüs tüm müslümanların meselesidir.
Kudüs İslam'ındır
Medeniyet, kadınları kullanılan veya kendilerine tapılan bir obje haline getirdi lakin kadınların ellerinden, değerlerini ve şereflerini taşıyabilecek yegâne vasıtaları olan şahsiyetlerini aldı. Anneliği göz ardı ederek, kadınları en temel ve yeri doldurulamaz rollerinden mahrum bıraktı.
1000Kitap
10/10
·120 syf.·
2024 7. kitabı
Yazarı ; Filistin , Kudüs için yıllardır tek kişilik hücrede, hapishanede yatan Kassam Tugayı Abdullah Galip Bergusi'dir. "Silahımdaki kurşunlar bittiğinde kalemimden başka kurşunum yoktur. Kurşun kalemim...Yazdım ve yazmaya devam edeceğim." diyen bir yazar. Yazarın okumuş olduğum 3. kitabıdır ve her kitabında gerçek yaşam öykülerini kaleme almıştır. Bu yazılanlar gerçekten yaşanmış mı diyeceğiniz dava adamı olan kişilerin dava hikayeleri'dir. Bu kitapta da Kudüs'e, Filistin'e davasına aşık, hayatını davasına feda etmiş esir bir komutan. İsmi 'Filistin' olmasına rağmen Filistin davasını dava edinmemiş avukat hanım. Olaylar komutan ve avukat çevresinde gelişen bir roman. Bu dava için nice hayatlar feda edilmiş ve ben ne yaptım, ne yapabilirim demekten kendini alamıyor insan. "Dondurma sevmem, bana ekmek gönder. Bana, yağ ve kekikli somun gönder. "
1000Kitap
FilistinAbdullah Galib Bergusi · Ekin Yayınları · 20231,343 okunma