...z...

Puan vermedi·516 syf.··
2021 40. kitabı
·
120 günde okudu
·
Okunma: 22 Aralık 2021 02:56
Asıl konuşulması gereken kişinin Füsun değil de Sibel olması lazım. Bir kadının duygularıyla oynayıp, en mutlu anında onu terk etmek, hatta bununla da kalmayıp nişanlıyken onu aldatmaya kadar giden kabul edilemez bir olay sonunda tüm bunlara sebep olan kadınla yaşanan ilişkiyi aşk dışında başka kavramlarla açıklamak daha doğru olur bence. Ayrıca kitabın içinde bazı Türk geleneklerine pek hoş yaklaşılmamış. Okurken bir Batı özentisi Doğu'yu beğenmeme havası sezdim açıkçası. Eğer amacınız akıcı bir roman okumaksa evet akıcı ama içerik olarak hoşuma gitmeyen bir kurgusu vardı.
İnceleme
Masumiyet MüzesiOrhan Pamuk · Yapı Kredi Yayınları · 202460,5bin okunma
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!

...z...

, bir kitap okudu
Puan vermedi·516 syf.··
120 günde okudu
·
2021 40. kitabı
Orhan Pamuk
7.5/10 · 60,5bin okunma
"Ben de bir kadını saçlarını, mendillerini, tokalarını, bütün eşyalarını saklayacak, onlarla yıllarca teselli arayacak kadar çok sevdim.. "
Sayfa 479·Kitabı okudu
Aşk
" Sabırla, tevekkülle insanın kazanamayacağı kalp, fethedemeyeceği kale yoktur, değil mi? "
Sayfa 440·Kitabı okudu
Edebiyat
Derin, yıkıcı aşk değildi bu, tatlı bir aşk sabırsızlığıydı.
Sayfa 439·Kitabı okudu
Aşk