Hatice

İstanbul'un boyacı sandıklarının üstündeki arketipsel metin, Nuh'un Gemisi'nin öyküsünü anlatmaktadır. Nuh'un Gemisi'ni dağda bayırda aramayın boşuna.Ayakkabınızı boyatmak için bir boyacı sandığına ayağınızı koyduğunuz an, Nuh'un Gemisi'ne binmiş olursunuz.
Sayfa 27·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Kadının geride bıraktığı kocası her şeyin farkındadır..."Ama,"der kendi kendine,"bu kadının bende emeği var, çamaşırlarımı yıkadı,...,önüme sıcak çorba koydu...Yaban elde muhtaç olmasın."Geride bırakılan koca, parasının bir kısmını,kendisini terk eden karısının giderek uzaklaşan adımlarının içine koyar. Töre ve namus cinayetlerinin gazete sayfalarından eksik olmadığı ülkemizde, unutulmaması,öne çıkarılması gereken işte bu ayakkabı öyküsüdür. ...... karısının ayakkabısının içine para koyan terk edilmiş koca, yani Âşık Veysel'dir!
Sayfa 3·Kitabı okudu

Hatice

, bir kitap okudu
Puan vermedi·359 syf.·
13 günde okudu
·
2019 38. kitabı
İskender Pala
8.6/10 · 48,9bin okunma
Ben ağlarım yane yane Aşk boyadı beni kane Ne âkilem ne divâne Gel gör beni aşk neyledi
Sayfa 56·Kitabı okudu

Hatice

, bir kitap okudu
Puan vermedi·400 syf.·
5 günde okudu
·
2019 37. kitabı
İclal Aydın
8.1/10 · 78 okunma