Büş

Büş
@_bus_ra
Yüzümü yağmura uzatsam geçecek diyorum. Geçmiyor.
İstanbul
15 Eylül
183 okur puanı
Nisan 2020 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
Hakan Günday'ın önsözünden
İnsan bir savaş alanıdır. Duyguların düşüncelerle, anıların hayallerle, zaafların ideallerle çarpıştığı, çelişki siperleriyle dolu bir savaş alanı.
Reklam
Emanet kanatlarla yükselen ve hayata tutunacak temeli kendisi inşa etmemiş olanlar, yaşadıkları zorluklar karşısında dağılırlar.
" Bazen düşünürüm, ne kadar garip mahluklarız? Hepimiz ömrümüzün kısalığından şikâyet ederiz; fakat gün denen şeyi bir an evvel ve farkına varmadan harcamak için neler yapmayız? "
Sihirli bir fener ışık yaymazsa ne işe yarar ki? İçindeki alevi canlandırman gerekir ki parlak figürler duvara yansısın ve eğer aşk bize belirsiz gölgeleri gösteriyorsa bizim hâlâ mutlu olma şansımız vardır.
Ama insanlar hayal güçlerini şu ana daha büyük bir eşitlikle bakacaklarına, geçmişte yaşadıkları bir acıyı hatırlamak için çok daha gayretli bir şekilde kullanıyorlar.
Reklam