Eda

Eda
@_starrynight__
Yaşamımız pek de dilediğimiz gibi çıkmadıysa durmadan geriye bakıp kendimizi suçlayarak ne kazanabiliriz ki?
Sayfa 205·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
...en basit çözümlerden biri, kendinize ayırabildiğiniz saatlerde güzel bir dille yazılmış bir kitaptan birkaç sayfa okumaktır.
Sayfa 143·Kitabı okudu
9/10
·248 syf.··
2023 13. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 28 Mayıs 2023 18:24
En başta beni adıyla kendine çeken bir kitap oldu. Biri Hiçbiri Binlercesi. Konusu bakımıyla, işleyişiyle, anlatım diliyle beni cezbeden çok güzel bir okumaydı. İç hesaplaşmalar, kendini sorgulama, gerçek benliğini kavrama yolunda yaşanan iç ve dış çatışmalar, kahramanımızın eşiyle yaptığı iç diyalogları, dış görüntüsüne yabancılaşıp kendi içinde yaşaması ve kendi yansımasını içinde keşfetmesi çok güzel işlenmişti. Bu kitapta kendimden çok şey buldum ve sindirdim. Dönüp tekrar okuyabileceğim bir kitap oldu. Tavsiye ederim kendinizden çok şey bulacaksınız bu kitapta.
Edebiyat & Roman
Biri, Hiçbiri, BinlercesiLuigi Pirandello · İthaki Yayınları · 20215,7bin okunma

Eda

, bir kitap okudu
9/10
·248 syf.··
6 günde okudu
·
2023 13. kitabı
Luigi Pirandello
8/10 · 5,7bin okunma
Hiçbir şeyin varoluşunu zihnime hapsetmeyeyim ve ölmesine yol açmayayım diye gözlerimi kaçırıyorum hemen. Artık sadece bu şekilde yaşayabilirim. An be an tekrar doğarak. İçimde beslenen düşüncelerin yeniden oluşmasına ve boş yapılarla yüzleşmeme engel olarak.
Sayfa 246·Kitabı okudu