— Asuman Dabak kim? Fethi Kantarcı kim? Dünkü provaya gelemeyen bu platin saçlı Ayça kim? Niye gelememiş? Necmi Yapıcı kim?
Tayfun bu arkadaşların değişik televizyon dizilerinde oynadıklarını ve başarılı olduklarını söylüyor. Pek televizyon izleyicisi değilim. Arasıra haberlere bakıyorum, kimi zaman bir film, denk düşerse bir belgesel, sonra çat kapatıyorum ve ardından fransız şarkıcı Jacques Dutronc’un dediği gibi; saatlerce televizyona bakıyorum, kapalıyken!
"Önce muhtaç ediyor, sonra sahip çıkıyorduk. Ne güzel sahip çıktık diye övünüyorduk. Bizsiz bir işi beceremediklerinde de bunu kendi karakterlerine, yapılarına veriyorduk. Kadınlara bunu yapıyorduk."
“Lambadan cin çıksa ne istersin diye sorsa,isteyecek bir şey yok ,fark ettim.Ev bark istesem,geçip gidecek.Yarenlik istesem ,çekip gidecek.Ölümsüzlük istesem olmayacak.Bir gün cin de ölecek.Seni istesem ki istemem yıldım;istekleri istememek isterim.Saçmalığı desteklemek isterim.”