Basak

Basak
@basakze__
Insan, ömrünün yarısını mutluluğu düşlemekle, ikinci yarısınıysa pişman olup titremekle geçirmiyor muydu?
Sayfa 299·Kitabı okudu
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Kim söylüyor Tanrı'ya inanmadığımı? Öyle garip şeyler görüyoruz ki Tanrı da olanaksız sayılmaz!
Sayfa 196·Kitabı okudu

Basak

, bir kitap okudu
Puan vermedi·256 syf.·
2020 2. kitabı
·
Sabahattin Ali
8.2/10 · 209,2bin okunma
Hayatta hiç bir şey yapmış olmamak gibi korkunç ve utandırıcı bir şey var mı? Son zamanlara kadar "Fena bir şey yapmıyorum ya! " der ve kendimi temize çıkarmaya çalışırdım. Fakat hadiseler gösterdi ki, fena olmayışım tesadüf eseriymiş, fırsat düşmemiş, zaruret olmamış. Nitekim hayatin ilk çelmesinde yuvarlanıverdim. Iyilik demek kimseye kötülüğü dokunmamak değil, kötülük yapacak cevheri içinde taşımamak demektir.
Sayfa 249·Kitabı okudu
Dünyadaki yalancı peygamberleri yetiştirmek ve beslemek için en iyi gübre, işte bu bilmeden inanmak için çırpınan kalabalıktır.
Sayfa 200·Kitabı okudu