Hümeyra

Çok önemli bir şey söylemek istediğini görmek mümkündür ama belli ki onu dinlemeyeceklerini ya da anlamayacaklarını düşündüğünden sabırsızca başını sallamaya adım atmaya devam eder.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
-Havanın basıncının giderek artması bizi ileride sıkıntıya sokmaz mı ?diye sordum + Hayır. Çünkü ağır ağır indiğimizden ciğerlerimiz yavaş yavaş daha sık hava teneffüsüne alışmaya başlayacak.
Anlam veremediği bir huzursuzluk hali okumasına ve odaklanmasına engel oluyordu.
Ayrıca bunu yapmanın da kimseye bir faydası dokunmazdı .Sonuçta maddi ya da manevi bir pisliği bir yerden kovsanız da başka bir yere sıçrayacaktır.Pisliğin kendiliğinden yok olmasını beklemek gerekir.
Her türlü zorbalığın toplum tarafından makul ve yerinde bir gereklilik olarak karşılandığı, beraat kararı gibi her türlü merhamet göstergesinin toplumda tatminsizlik ve intikam duyguları uyandırdığı bir dünyada adaleti düşünmek gülünç değil midir?