Fatma

Fatma
Sonuç:Dikkat İsyanı
İki: Dikkat dağınıklığı hissime yanıt verme şeklimi değiştirdim. Kendime “Tembelsin, yeterince iyi değilsin, neyin var senin böyle?” diye kızardım eskiden. Daha iyi odaklanmak için kendimi utandırmaya çalışırdım. Şimdi ise kendimle çok farklı şekilde konuşuyorum. Akış haline girmek, zihninin derinlemesine odaklanma becerisine erişmek için ne yapabilirsin şu an, diye soruyorum.
Sayfa 265·Kitabı okudu
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Sonuç:Dikkat İsyanı
Bir: Bir işten diğerine daha az geçiş yapmak için ön-taahhüt yöntemini kullandım. Davranışlarınızı değiştirmek istiyorsanız şimdiden o arzuyu sağlama alacak, sonradan caymayı güçleştirecek adımlar atmanız gerektiğinin farkına varmak anlamına geliyor bu.
Sayfa 265·Kitabı okudu

Fatma

, bir kitap okudu
7/10
·177 syf.·
4 saatte okudu
·
2025 11. kitabı
Fyodor Dostoyevski
7.6/10 · 88,6bin okunma
…yeryüzünü miras alacak olanlar yumuşak huylular değil. Yumuşak başlıların ağzını yüzünü dağıtıyorlar.
Sayfa 26·Kitabı okudu