Puan vermedi·308 syf.·
2016 91. kitabı
Hüseyin Nihâl Atsız
8.6/10 · 34bin okunma
İsteyen istediğini okusun arkadaşlar.Baksın yazarın fikrine,görüşüne benimsemezse okumasın.Yok şu faşist yok şu solcu yok şu sağcı bırakın bu ayakları birde kitap okuyan okurlar olacağız.Her görüşe açık olun ama ister benimsersiniz ister benimsemezsiniz.Bakın profilime her daldan adam okurum.İncelememi yaparım ne kimseye küfür ederim ne kimseyi aşağılarım.
Umarım anlarlar dediğini.
Düşünmesin :) okusun.
Mâsiva
Okuyacak okuyacak inşallah. ^_^
Mâsiva
Hiçbirinizin yorumunu okumadım. Ne okuyacağımı kimseye danışacak değilim. Herkes kendi tercihlerinden sorumludur.
"Cahil yazarın dediği gibi fikir özgürlüğüne düşman değiliz. Sadece Türklük düşmanlığına düşmanız." Hüseyin Nihâl Atsız
ya Allah aşkına ben bu muhabbetlerden sıkıldım. Tamam mı. En vatan sever en dik duruşlu sizsiniz tamam. Yeter ya bi bıkmadınız burda insanları genellemekten. Ha bire bi saldırı bi alaya alma,,, Sizinle aynı görüşte olmayan herkes faşist zaten, herkes vatan haini. En temiz sizsiniz diğerleri foseptikten çıkma evet. Yeter artık.
Valla atsız okuyacaksanız sosyalist tabanın yorumlarına hiç takılmayın kendileri sütten çıkmış ak kaşık oldukları için zatı muhteremi sevmezler.