gözyaşımdan yıkadım bulaşıkları hayır olmaz bir şiir böyle başlamaz klişeler ile dolu hayatım o zaman klasik müzik açıp, kahve yapayım günlerim nutella reklamlarındaki gibi neşeli başlamıyor pencere açmıyorum oradaki gibi, tersine perdeleri dahi indiriyorum komşular ağladığımı görüp, anneme söylemesin diye. perdeleri indire indire çiçeklerim kurudu artık karanfilimin rengi soldu, üstüne birkaç şiir yazılacak derecede hem de şarkı açmayı deniyorum çiçeklerime belki ruhlarına dokunurum diye müziklerimin sesi kısıldı, soldu, tüm acılarımı çiçeklerime anlattığımdan anlaşılmayan acılarım, ağıtlara dönüşüyor.. depaysement youtu.be/Sm0ggPnp35U
Şiir
1.701 Gösterim
Bazılarının şiir kitabı diye bastığı 3 cümle saçmalıklardan çok daha kaliteli bir anlatım bu, Nutella reklamlarını izlerken bunu ben de söylerdim içimden, hayat sahte reklamların gösterdiği samimiyetsiz mutluluklardan kırpılmış acı ağıtlarla dolu. Günlerimiz çekilmeyen çemen reklamlarındaki gibi sancılı başlıyor, sancılı bitiyor :D Kalemine sağlık, yazmaya devam etmeni ümit ediyorum 💕
depaysement
Hahahaha bu şiirin sponsoru olmayan Nutella'ya ve en az onun kadar tatlı olan sana teşekkür ediyorum Dess 🤍🤍
Şiir çok güzel ama ilk önce profil fotoğrafına baktım...🌺🌺🌺
depaysement
ahhahah teşekkür ederim, kapıyoruz senden bişiler. 🤭🤍
Çok beğendim ❤️
Teşekkür ederim 🤍
Çok güzel bu. :)
Yaa teşekkür ederimm :)
🌺🤍👏
Teşekkür ederim 🤭🤍
🌟 pekiyi sana 🤍🦋
Sana da galpp 🤍
Wow... Güzelmiş... Comrade Stalin'i alkışlar gibi alkışlıyorum. :D youtu.be/IwTjUJzwmrE
Hahahaha teşekkür ederim Tayfun 🥰