İnsanlar ikiye ayrılır: Bu kitabı okuyanlar ve okumayanlar
·984 syf.·
2019 21. kitabı
Aylar öncesinde bu kitaba inceleme yazmak istediğimde sadece bunları yazabilmiştim. "Nereden başlayacağımı bilmiyorum, ne anlatacağımı bilmiyorum, nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum. Jack
Hayatın KaynağıAyn Rand · Plato Film Yayınları · 20133,728 okunma
1 +1'leme
13,7bin Gösterim
Merhaba. İncelemeniz çok ilgi çekici, kitabı fazlasıyla merak ettirdi fakat matbu haline ulaşmak biraz sorun sanırım. Rica etsem kitabın pdf halini gönderebilir misiniz?
Merhaba. Beğenmenize sevindim. Gönderiyorum.
2 yanıtı göster
Çok doyurucu bir inceleme olmuş. Kitabı yarılarken, merak edip incelemelere baktım. Uzun zaman, uygun zamanı bekledim okumak için 💚
Beğenilmesine sevindim, teşekkürler.
Kitabi okuyanlar ve okumayanlar tespiti harika.. Az once bitirdim ve eski ben değilim.. Uzun sure bukadar zevk alacağım beni çarpacak bir kitap okur muyum bilmiyorum.. İncelemenizi okuduktan sknra inceleme yazmaya da cüret edemedim elinize sağlık😇👏🏼
Artık öncekinden farklı bir hayat sizi bekliyor, yeni yaşamınızda başarılar diliyorum :D Ben de motivasyon kaynağı olabilecek daha çarpıcı bir kitap okumadım hala, bulursanız bana da söyleyin LÜTFEN :) Çok teşekkür ederim güzel değerlendirmeniz için :)
Özetlemeniz incelemeniz cidden muhteşem. Ancak bu kadar güzel özet yapılabilirdi. Kitabı ne kadar doğru anladığımi sorguladığımdan merak edip incelemelere geldim. Ama aslında incelemenizi okuyunca yanlışımi da farkettim. Kendim doğruyu bulmalı idim. Yine de insan başkalarının düşüncelerini de merak ediyor :)
Ben de iki defa okuyarak böyle sonuçlara vardım. Belki üçüncü, dördüncü defa da okunmayı hak eden nadir kitaplardan. Güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Bence daha iyi incelemeler de var. Herkes kendi penceresinden bakıyor ve farklı pencerelerden bakmaya çalışmak cidden çok güzel. Yazarsanız sizin de pencerenizden bakmayı isteriz :) teşekkür ederim tekrardan
Merhabalar rica etsem mevcutsa sizde bana da PDF olarak iletebilir misiniz. 400 küsür sayfasını okumuştum sonunu çok merak ettim ✨
Merhabalar. Tabi, gönderiyorum.
Henüz kitabın yarısındayım ama incelemeniz harika olmuş 🌺
Teşekkürler, beğenmenize sevindim. İyi okumalar.