Bilinçaltınız kalite arıyor , işte bu ileti hep bu sebepten. Ah 2018 .. adına kalite mi demeli yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama 1000K için altın seneydi. Üye sayımız şimdiki gibi 3 milyonlarda (olmuştur sanırım) değil , belki 100-150 bin falandı.
Bir inceleme yazardık akışa düşerdi , milyon tane gereksiz paylaşımın arasında kaybolup gitmezdi. Okuma-yazma meraklıları birbirimizi bulmuştuk. İnceleme neydi , inceleme emekti. İnceleme çağı kapanalı 1 seneden fazla oldu. Bir zamanlar kendisi de özenerek iyi incelemeler yazan bir hanımefendi sonradan burun kıvırarak , "inceleme yazma uzmanlığı geleceğin mesleği" demişti alaylı , hesabını kapatalı çok oldu.
30 bin takipçili her şeyi bilen kalite uzmanı arkadaş , henüz youtuber
değildi. Kendisiyle muhabbet eder , çay kahve içer yemek yerdik.
2018 başı ve 2019 ortası arasındaki 1,5 sene boyunca her ay aynı cafede buluşup kitaplardan konuştuğumuz İstanbul Okuma Grubumuz vardı , okul gibiydi. Hepimiz de 1000K üzerinden tanıştık. Şimdi bu arkadaşların bir kısmı ya tamamen bıraktı siteyi ya köşesine çekildi.
Ah ah dünya çok değişti..