Herkese selamün aleyküm, Öncelikle herkese geçmiş olsun. Allah sabırlar versin hepimize.. Aşağıda yer alan eserlerden birini seçen iki kişiye seçmiş olduğu eseri hediye etmek istiyorum. Yorumlarda eser adlarını belirtmenizi rica ediyorum, hayırlısı olsun herkes için. Açıklanma Tarihi : 06.03.2023 Eserler * Kendi Özünü BilKendi Özünü Bil * Asâ-yı MusaAsâ-yı Musa * Varlık AğacıVarlık Ağacı * 99 Esma Sonsuz Mana99 Esma Sonsuz Mana / Bir Vaizenin PenceresiBir Vaizenin Penceresi *MesneviMesnevi * Buluğu'l-Meram - Ahkâm HadisleriBuluğu'l-Meram - Ahkâm Hadisleri * Hüznün Lalesidir DünyaHüznün Lalesidir Dünya * Renklerden AyrılıkRenklerden Ayrılık * Umrandan UygarlığaUmrandan Uygarlığa * Kelam Tarihinde Kadınların İziKelam Tarihinde Kadınların İzi * Beş Sevgi DiliBeş Sevgi Dili * İslam'da Evlilik ve Aile Hayatıİslam'da Evlilik ve Aile Hayatı * Osmanlı’yı Yeniden KeşfetmekOsmanlı’yı Yeniden Keşfetmek
1 +1'leme
7,9bin Gösterim
Ve aleyküm selam.Allah hepimize sabırlar versin🥺 Umrandan UygarlığaUmrandan Uygarlığa 'yı isterim Allah'ın izniyle💘
Açıklandı!!! Kazananlar: 1- https://1000kitap.com/tercumanhanim 2- @ilimzade
Bir eser adı yazmayacagım affına sığınaraktan. Katıldıgım sayılı cekilişlerden biri. Çünkü çekiliş sahibini seviyorum.
Bilmukabele hayatım 💜😊
Ve aleyküm selam, 99 Esma Sonsuz Mana99 Esma Sonsuz Mana nasip olursa inşâallah🌹
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor