·538 syf.·
2021 51. kitabı
Hellooooğğğ. Aslında inceleme yazmaktan vazgeçmiştim. Ama yapılan incelemelerin en rağbet görenleri bile (hepsi değil) vasat seviyedeydi. Kitaba dair bir şeyler yoksa inceleme diyemeyiz bence
Kurtlarla Koşan KadınlarClarissa P. Estes · Ayrıntı Yayınları · 202110,7bin okunma
8 +1'leme
Asla bırakılmaması hatta her kadının aralıklı olarak baştan okuyup aydınlanması gereken bir yapıt , incelemeye bayıldım gerçekten, çok olumsuz yorumlara maruz kalarak başlamıştım karamsar bir ruh haliyle, ama asla öyle değilmiş sizin kadar geniş çaplı bir araştırmada yapmamış tim üstelik okudukça insan diline de alışıyor her kelimesinin altını çizdiğimiz bir eserdi. Teşekkürler ben bu kadar aciklayamazdim yorumlarımı 💯⭐
Kesinlikle katılıyorum baş ucu kitabı yapılıp ara ara dönüp okunmalı. Benim için de öyle bir eser oldu. İncelememi beğenmenize de çok sevindim, teşekkür ederim 🌺
Kafayı yemişsin! Bu ne mükemmel anlatı gücü. Yıllar oldu okuyalı tekrar okumak istedim...
Okurken keyif aldıysan ne mutlu bana😌 teşekkür ederim🤍
Gerçekten tebrikler çok iyi inceleme olmuş bu kitabın en iyi incelemelerinden bir tanesi olmuş elinize yüreğinize sağlık :)
İnceleme harika olmuş
Teşekkür ederim 💐
Bu eğlenceli inceleme için teşekkürler. ☺️ Birkaç gün sonra benim profilden de Estes nidaları yükselebilir. ^^
Merakla beklemedeyim ^^
Kitaba başladım 70 li sayfalarda biraz sıkılır gibi oldum ama bir taraftan da iç sesim bırakmamalısın diyordu o esnada bi yorumlara bakayım okuyanlar ne düşünüyor diye geldiğimde önüme ilk çıkan sizin yazınız oldu ve başka da yorum inceleme okumaya gerek duymadım bu nasıl şahane bir yazı kaleminize yüreğinize sağlık bana kesinlikle okumalısın dedirtti şimdi kitabıma dönüyorum…
Keyifli okumalar dilerim. Bittiğinde bırakmayıp devam ettirdiğiniz için çok mutlu olacaksınız eminim.
Bu kitaba başlamakla başlamamak arasında bir yerlerdeyken incelemenizi okuyup kitaba başlamaya karar verdim 😊 Teşekkür ederim.
Rica ederim. Keyifli okumalar dilerim 💐