Teklif ediyorum❗️ Benimle Gurur ve Önyargı okur musunuz❓️ Okuma Grubumuz: yasemin Ceylan Birkayıpokurkişi @Libero_ Hotontimorümenos @Tomris_Hatunnn @_hickimse @sunay2163 Akademisyenokur Eylül Kerpel @aysedgyl @Nightwisher ESMAツ Damy LİLYA Taranta Babu Sinem @tekinhiraa Aişe Nur ÖZER Filiz~ F . Yasemin @Ebrrk @Aysfv Azize K. @Selin_yr @gereksizverilerisil erge @Gulkaptan SENEM Özlem Esra Gizem Hacer bal yayla Tuğçe Yakup Nisa ️ @bluearrow @burhanaytar1 Okurgezer @Ktplarmmalnt s @mnn_ftma @fundaaltintass @dokuzakadaronnn @_m_tutkun Elif İrem @Yeterol066 @merveeogrtmn @cilekrecelli zeynep @AHedgehog Ayşegül Cihan Ataç @askoyunu @Haref Eda Kelimelerin Gücü @little_angel @Nickyyy Zeynep GÜVEN @Hacerayz @1freyaa @senaysn @Pnyzmt @hdemir__1903 @hdemir__1903 @Antepliokur Yücel Ünal @Gezgin_KitapRuhlu
Okuma Grubu
10,6bin Gösterim
Eşlik etmek isteyenleri kitap temini için 1 Mayıs'a kadar bekleyebilirim. 😊
Yarın bende eşlik edebilir miyim size bir sakıncası yoksa
Zevk duyarız.
Çok önce İngilizce okumuştum. Hala grupta yeriniz varsa şimdi sizinle bir daha okumak isterim.
Zevk duyarız.
Bu güzel düşünülmüş nahif gönderinize; ben de 1 Mayıs itibariyle, iş temposundan sıyrıldığım günlerde, siz değerli hocam ve değerli okur arkadaşlarla birlikte, seçtiğiniz kıymetli dünya klasiğine memnuniyetle eşlik etmek isterim Mikail Balcı hocam. 😊
Mutluluk duyarız. 😊
Hocam bende evlenme teklif edeceksiniz zannettim 1k dan birine😃bir ilk olurdu