Hediye alayım
Takip etme şartı yoktur. Zaten biz bizeyiz. Güzel bir hediye etkinliği yapayım. Okumayı çok istediğiniz, ancak okuyamadığınız, kitapçıya gidip bir sürü şaheser görüp almak istediğinizi unuttuğunuz bir eser varsa yoruma yazın. Cuma günü öğleden sonra o piti piti karamela sepeti diye bir çekiliş yapıp o kitabı hediye edeyim 🤭
··2 alıntı·
8bin Gösterim
Beyaz Geceler 🫶
Hilal Kucur 🥰🌹
Merhabalar :) hediye almanız çok güzel bir şey cebinize bereket :) ben başka bir şeye takıldım. Yazanların hepsine "inşAllah sen kazanırsın" yazmışsınız. Ama kazanan 1 kişi olacak, hepsi kazanamaz doğru mu :) onun yerine " umarım kazanırsın ya da belki kazanırsın" yazsanız şu an beynimde bu tezat oluşmazdı :) yani bu şu demek mi oluyor " Allah hanginizi uygun görürse o alsın" yoksa sizin dileğiniz ve duanız mı? Zira duanızsa, burda bir anlaşmazlık var :)
Mustafa Özaydın
Bir müslim ancak Allah'tan umar. Bende inşallah kelimesinin anlam mahiyeti aşağı yukarı bu manaya geldiğinden dolayı her yoruma bu temennide bulundum. Ortada bir tezatlık görmemekteyim. Herkesin kazanmasını isterim ancak herkese alabilecek güçte değilim. O yüzden bu temmenimi bu umudumu bu şekilde yansıttım (:
Of Not Being A Jew her defasında kalıyor :/ Belki de okumaya korkmaktan..
İnşallah sana çıkar kardeşim 🥳
Tutunamayanlar Okudum ama benim kitabım değildi :') Kütüphanem de muhakak olmalı
Mustafa Özaydın
İnşallah sana çıkar notlar alarak tekrar okursun 🥳
Yorumları okuyorum da, "Ben bilmem eşim bilir" yarışmasında İlker'in her yarışmacı çifte "Ben sizi tutuyorum" demesi aklıma geldi😂🫣 İnşaAllah size çıkar🙈
İnşallah size çıkar 🤣🤣🤣
İsmet Özel - Erbain