Sizce?
“Nefret edilenin hiçbir şeyine acınmazmış…”
Kitap Alıntısı
··1 alıntı·
19 +1'leme
·
22,9bin Gösterim
40 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
“Bir Kavme Olan Kininiz, Sizi Adaletsizliğe Sevk Etmesin!” {Maide-8} Buradan anlaşılan o ki nefret edememe kabiliyetimiz var. Aslolan onu uyandırabilmek.
Hilal Kucur
Gönderi Sahibi
Ve onu gerçekten hayatımıza katabilmek😌🌸
Dosdoğru bir tesbit insan doğasına dair.. Ayrıca ekleyeyim ; erkek bayan ilişksininin hiçbir durumu için geçerli değil. Erkekler arasında durum tam olarak böyle.
Hilal Kucur
Gönderi Sahibi
Ben de bunun doğruluğuna çok inanıyorum 😌
Nefreti kalbime sokmam.Zehirli bir duygudur çünkü.
Hilal Kucur
Gönderi Sahibi
Dozu ve olup olmaması bence tamamen kişisellikle alakalı😌
Nefretin dozuna bağlı ben yapılana bakarım burda da o örneği verim Adnan Oktar gibi insanlara acımam hatta zevke bile dönebilmesinden korkarım yaptıklarımdan.
Hilal Kucur
Gönderi Sahibi
Doz evet çok,çok önemli😌🌸
Reklam
Insanın tabiatına göre değişen bir durum. Kimi insan üzülecek bur durum olursa üzülür. Bir başkas kendisi hayatta çok yıpranmış, kendisini üzenler olmuştur belki, bu duygusu nasır tutar zamanla arrtık hiçbir şekilde taviz vermez.
Hilal Kucur
Gönderi Sahibi
Zaten bence en çok da zamanla yaraları nasır tutmuş insanlar en büyük yaraları alıyorlar hayattan☺️