Yapay zeka yardımı ile şiirimi şarkı yaptım, ki bu ustalık eserim oldu :) youtu.be/12zlhCkr7Q4?fea... kulaklarımı duvara dayadım geçmişten bahsediyor müzik eşlik ediyor, melankolik ıslaklık hissediyorum bir anı süslüyor hayalimi şu sıralar başkası yaşıyor ben ise işte.. hayat devam ediyor mecburi istikamet.. elimde hiçlik içimde heves değiştirilebilir diyor gaipten ses benimle dalga geçiyor yıllardır kasvetle devam ediyor oysaki şakacı kader ömür alıyor acı veriyor.. isyan mı? neye? her sabah bir ayna var bana acıyarak bakan korkaksın diyor bağırıyor ellerimi sıkmışım biraz kan var ayna da ki suret kırık bir parçada bana bakıyor susmuyor.. galiba sorun bende yoksa bu seslerden bir tek ben rahatsız olmazdım uyku desen sabaha karşı gelir kapıyı çalar açmam. rüyalar ürkütücü bir süredir kıskanç bir yalnızlık vermiyor kimselere beni.. canavarlar var birde baş edemiyorum her yanda birine rastlıyorum yapmacık bir gülümsemeyle bakıyor bana içinden geçenleri gördüğümü bilmiyor onlardan korktuğumu da sözleri güzel inanırsan, sakın kendini inanma.. arkadaş adında bir teselli "bu da geçer" diyor "yaşamaya devam et" diyor "iyi de, bu dünya kötü nefes alamıyorum kirli heves edemiyorum sahte afrika'da açlık batı'da gözü açlık doğu'da insanlığa açlık" "anlıyorum" diyor oysa anlamıyor delirmişim gibi bakıyor görmüyorsunuz! diyorum içimden duyulmuyor.. bazen diyorum güneş doğuyor kuşlar uçuyor çocuklar oynuyor çiçekler açıyor içimde bir ses ozon deliniyor kuraklık yaşanıyor tecavüzler artıyor insanlık ölüyor.. hal böyleyken özledim demeye korkuyorum hiçbir zaman anlaşılmayacak yine de bana en anlamlı gelen o sıcaklık... Tayy Tayyar KaradaşTayyar Karadaş
Müzik
2 +1'leme
273bin Gösterim
Müzik kutusuna indirmeden rahat duramammm. Çok hoş bir havası varrrr. 💠 Ve olumsuz yorumlara da katılmıyorum! Saçma sapan sözler ile şarkı çıkardığını sanan onca insana ilgi gösterip böyle güzel bir şeye eleştiri yapmak insanlığa yakışmaz ")
Cafer Tayyar Karadaş
Olumlu olumsuz fark etmez, herkesin fikrini duymak isterim. Güzel yorumunuz için de ayrıca çok teşekkürler. :)
Kardeşim negatif eleştirileri yapanları salla ilerde çok daha iyi işler çıkarırsın ben beğendim şahsen rahat ol onlardan öndesin unutma.
Cafer Tayyar Karadaş
Yorumunuz için teşekkür ederim. :)
Yapay Zeka ile yapınca tam sizin olmuyor ama.
Cafer Tayyar Karadaş
Yani yapay zekayla paylaşıyoruz bu başarıyı ne diyeyim :)
Tebrikler! Hangi uygulama ile nasıl yaptınız ben de şiirlerimi şarkı yapmak isterim
Cafer Tayyar Karadaş
Suno aı yazın Google, çıkıyor. Teşekkürler. :)
Bu yorum görüntülenemiyor
Hocam ben de denediğim için söylüyorum, parça rap tarzı bir şey olmayacaksa sözleri kısa tutup bir kısmı nakarat olarak belirleyince daha güzel sonuçlar çıkabiliyor. Aksi halde şiir olarak çok beğendiğimiz uzun bir metin şarkıya dönüşünce pek güzel gelmiyor. Şiirde ve şarkıda profesyonel anlamda bilgili değilim, sadece okuyucu/dinleyiciyim, benim gözlemim bu yönde.
Cafer Tayyar Karadaş
X adamX adam çok teşekkürler. Farklı fikirler her zaman iyidir, ben teşekkür ederim.