Selamünaleyküm
2024 24. kitabı
Okunma: 17 Temmuz 2024 00:30
Bu kitabın bana öğrettiği güzelliklerden kısaca bahsedeyim: וMısır'ın en iyi âlimlerinden biri olan Hasan el-Benna 'nın Allah yolunda şehitlik hayalî olup Allah'ın, peygamberin ve tüm müslümanların dini olan İslam dinini bıkmadan, usanmadan anlatıp Allah yolunda şehit olan bu güzel insanı öğretti. וTarihin akışını değiştiren millet büyüğü olan Necmettin Erbakan hocamın Allah kelamını esas alarak vatanım için nasıl çabaladığını öğretti. וHer zorluğa rağmen pes etmeden hatta önce Burdur'a sonra Isparta'ya ardından Isparta'nın köyü olan Barla'ya sürgün edilen ve buna rağmen pes etmeyip Haşir Risâlesi'ni ve Sözler, Mektubat ve Lem'alar'ın önemli bölümünü Barla'da yazan Bediüzzaman Said Nursî 'yi öğretti. וÜmmet kulluk vazifesini ihmal etmeyen, mazeret değil vazife adamı olan, 28 Şubat'ta mü'minlerin gür sesi olan, Sürgüne gönderilip lakin yine de İslâm'dan ödün vermeyip İffeti ile yaşayıp izzeti ile Hakk'a yürüyen Vecd adamı ABDÜLMETİN HOCA'yı öğretti. וCesaretine hayran bırakan tarihi masaldan, hakikati yalandan ayıklayan, ceza alıp mahkeme mahkeme gezmesine rağmen davasından vazgeçmeyen ÜSTAD Kadir Mısıroğlu'nu öğretti. Bu kitap bana çok şey kattı, dinimiz için çabalayan üstadlarımızı tanımama vesile oldu. Kitapta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Yazarımız İhsan Şenocak hocama çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. İhsan Şenocak Çağa Şeref Verenler
Çağa Şeref Verenlerİhsan Şenocak · Hüküm Kitap · 2020285 okunma
Rabbim müstefid etsin