1000Kitap ile aynı mantıkta ama daha güzel birkaç platform var. Mesela geçen keşfettiğim bir tanesinde kitap kulüpleri oluşturabiliyoruz. Beğendiğimiz kitap kulübüne üye olup o toplulukta topluluğu kuranın seçtiği kitabı bölüm bölüm (sistemin açtığı) konu başlıklarında yazışarak konuşabiliyoruz. Bir de yine kulübün içerisinde genel konuşma bölümü de var orada havadan sudan konuşmalar, başka kitaplardan sohbetler de oluyor. Hatta ben de bir tane kurmayı bile düşünmüştüm. Bence benzer türleri okuyan okurları bir araya getirmek için muhteşem yollardan biri bu tarz topluluklar. Böyle harika güncellemeler eklemek, rakiplerinin artı yönlerinden etkilenip var olan düzeni geliştirmek, sorunlarını düzeltmek yerine yasaklanmış bir platformun eksikliğinden fırsatçılık yaparak kendine pay çıkarmak akla mantığa yatmayan bir hareket. Zaten yeni güncellemeyle gelen hikaye yazma kısmına eklenecek yeni özellikleri okudum da bizim okuma tarafındaki tüm sorunlar hasır altı edilecek gibi görünüyor.
··1 alıntı·
3.063 Gösterim
Uygulamanın ismini öğrenebilir miyim 🥹
Uygulamanın ismi Fable 🌸
Kitap üzerinden kitap kulübü oluşturma olayı çok güzelmiş. İnceledim şimdi biraz güzel gibi.
Zaten günümüzde sosyal mecraların, WhatsApp, Facebook, Instagram ve sizin bahsettiğiniz 1000kitap'ın kullanılmasının sebebi kalitesi veya daha üst düzey kalitede muadilinin bulunmaması değil. Belli bir popülariteye ulaşan ve kullanıcıların alıştığı bir yer 1000kitap. Kitle buraya odaklanmış durumda. Diğer platformlarda örneğin hesap açıp inceleme yapsak bile 1000kitap'taki etkileşimi bulamayız. Oranın da popüler olması için büyük bir kitle akışı gerekiyor.
Acil o uygulamanın ismine ihtiyacım var 🥺
Esin Elif
Uygulamanın adı Fable ben de takip ettiğim yabancı bir booktuber sayesinde öğrenmiştim 🩷
Uygulama ismi lütfen??
Uygulamanın adı Fable
Uygulama ismi alabilir miyim lütfen
Uygulamanın adı Fable