bidünyakitapgrubu'nun mağduriyeti üzerine
Buraya uzun bir şeyler yazmak istiyordum fakat ne benim ne de muhtemel bu yazıyı okuyanların çok zamanını almak istemiyorum. Bu yazıyı da kayıt olsun diye paylaşıyorum. Özet: Bu grup sayfasından
··2 alıntı·
6 +1'leme
20,5bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Hacı Bey dün yapmış olduğunuz açıklamayı yani bir önceki 5bin kişinin takip ettiği sayfayla ilgili açıklamayı sizden yaklaşık 10 aydır bekliyoruz ve bize bir tane paylaşım bile yapmadınız. Sadece bir yöneticiniz bir başka yöneticime ilgileneceğiz dedi ve başka bir geri dönüş olmadı. Dün yapmış olduğunuz açıklamada sayfayı içinizden birisi olağan yollarla kendi isteği ile kaldırdı dediniz. Kim bu arkadaş bizim 3 tane yöneticimiz var. Son giriş lokasyonu ne? Ayrıca bu açiklamayı neden 10 ay sonra yaptıniz? Bu kadar mı zordu bunu belirtmeniz? Hakaret ve tehdit nerede ayrıca bunu anlamadım. Ayrıca açiklama yapmadılar demişsiniz prime saati bekliyoruz. Kimsenin olmadığı saatte neden açiklama yapalim? Diğer bir mevzuya geleceğim dün 1k sayfamız yani bidunyakitap 1k sayfamız ben de dahil olmak üzere tam 6 tane üyemizi ve yöneticimizi engelledi. Bunu da mı biz kendi kendimize yaptik? Buradaki 10 aydır bize cevap vermeyişiniz ve umursamaz tavrınız bizi belki de paranoyak yaptı bilemiyoruz ama şu bir gerçek iletiyi biz kaldırmadık. İleti kaldırıldıktan sonra alıntılamalari ana ileti gitti diye biz kaldırdık. Bizi dün gece kendi hesabımızdan kim engelledi? Bunun cevabını verir misiniz sayın Hacı Bey? Sizden bunu rica ediyorum. Madem siz değilsiniz. İçimizde bunu yapan son giren lokasyon hangi bölge cevaplar misiniz? 1k hesabı kapattı diye o dönem bir göruntu oluşturmadik. 1k bize geri dönüş yapmıyor. Derdimizi önemsemiyor diye açıklama yaptik. Diğer mevzu biz populeriz mevzusu. Destek kanalından da bunu belirtmişsiniz ve ayrıca canımizi sikmayin sizin hesabinizi askıya alirız diye de sonunda belirtmişsiniz. Biz 10 ay önce sizden sadece ricada bulunduk. Yardımcı olun emeklerimiz heba oldu dedik. Koskaca bir aileyiz. Emeklerimiz ziyan olmasin dedik. Siz dahil 20 tane kişi etiketledik. Hiçbirine cevap vermediniz. Bizim derdimiz populerlik değil, bizim derdimiz emeğimizin karşiliğinin gitmiş olmasi.
Emre Bey, sizin hesabınız normal bir hesap değil. Şifresini kendi grubunuzdan birden fazla kişi ile paylaşmış olmanız sizin sorununuzdur. Ortada teknik bir hackleme ya da açık bulunmamaktadır. Bu yüzden hesabınızın kapanması vs gibi şeyler sizin sorununuzdur. Sizin hesabınıza özel olarak, kişisel verilerin paylaşılması lokasyon ya da ip paylaşılması gibi bir durum söz konusu olamaz. Burada istediğiniz yine özel bir ayrıcalıktan başka bir şey değil. Sizin dün 6 yöneticinizin engellenmiş olması gibi bir şey ne ifade ediyor onu bile anlamıyorum gerçekten. Vallahi anlamıyorum. Nasıl engellenmek bunlar nasıl sözler anlamıyorum. İleti de silinmiş de alıntıları da ona göre silmişsiniz vs. Gerçekten çok tuhaf. Bakın Emre Bey pek çok insanı istediğiniz gibi yönlendiriyor olabilirsiniz, fakat teknik taraftaki birisi olarak + 12 yıldır bu platformun kurucusu, yöneticisi olarak beni yönlendiremezsiniz. Sizden son defa ricam özel hiçbir talepte bulunmayın. Bunlar kesinlike karşılıksız kalacaktır. Hesabınızın şifresini değiştirin, bu şifre de bir kişide olsun. Maili onaylı olsun. Başkaları giremesin, başka da bir sorun yaşamazsınız. Paylaşım yaparken de topluluk kurallarına uyun. Özel mesaj yoluyla spam yapmayın bunlar da herkese uygulanan kurallar. Bu kurallara uyup da ona rağmen olumsuz özel bir muamele görürseniz, her dediğiniz baş göz üstüne. Bunların dışında olumlu-olumsuz bir muamele görme ihtimaliniz bulunmuyor. Şu saniyede bile ne ben ne de ekipten birisi ne sizi ne grubunuzu tanır, bilir. Olmayan mağduriyetler yaratarak platformumuzu hedef almayı bırakmanızı açıkça ve son defa rica ederim. Platform siz dahil herkese her zaman açıktır. Burayı burası yapan insanlardır, paylaşımlardır. Bunun aksi düşünülemez bile. Sizden ricam ne kendi zamanınızı ne de benim zamanımı harcamayın. İyi paylaşımlar dilerim.
2 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
14 kişilik halısaha takımımız İmangücü FK olarak 1000Kitap uygulamasını kullanıyoruz ve biz de ayrıcalık istiyoruz. Profilimize girildiği zaman Leyla ile Mecnun fon müziği çalsın Hacı bey.
Önceki 1 yanıtı göster
Ben futbolu oynamayı bilmiyorum. Beni de oynatırsanız olur. :)) Bkz. Top sahibi şişman çocuk 🤣
14 yanıtı göster
https://1000kitap.com/bidunyakitapgrubu1 'ın 5 aydır üyesiyim. Bu kitap grubu ile birlikte daha kaliteli okumaya başladım.Bu kitap grubu ile birlikte
Şükrü Erbaş
Şükrü Erbaş
Celâl Şengör
Celâl Şengör
Doğu Yücel
Doğu Yücel
gibi yazarlarla söyleşi de bulunma fırsatını yakaladım. Ayrıca daha nice yazarlarla da söyleşi takvimi devam ediyor. Böyle güzel ve anlamlı birlikteliklere imza atan bir grubun, kitap okumaya teşvik eden bir grubun bu şekilde itham edilmesi hoş değildir. Bu nedenle 1k okuru olarak bu yanlışınızdan dönmenizi bekliyoruz. ☘️☘️
Son olarak, bu kişiler yöneticilerinin engellendiğini söylüyorlar. Bir ihtimal sistemimizde bir açık mı var, teknik bir sorun mu var diye araştırmak zorunda kaldım. Gerçekten midem bulandı. Şu anda burada yorum yapan, hala 1k'yı itham eden ***** isimli kişi ile dün gece bu sayfada kişileri engelleyen kişinin ip bilgisi aynı. Bir sayfa düşünün, şifresi bir sürü insanda var. Herkes sayfaya şifre ile girip kafasına göre bir şey yapıyor ve aralarındaki uyuşmazlıkta "1k bize kumpas kuruyor" diyorlar. Vallahi ağzımın tadı kaçtı. Bu sn itibariyle konu benim için kapandı. Rica ederim platformumuzu rahat bırakınız sevgili bidünya bilmem ne grubu. En azından kişisel alanımı korumak adına sizi şahsi olarak engelleyeceğim. Hesapları da tamamen güvende olacak. Kurallara uyulduğu sürece herhangi olumlu-olumsuz bir müdahale söz konusu bile olamaz. İyi günler dilerim. (bu tür insanların iç olaylarına, çekişmelerine konu olmak istemediğim için ismi gizledim yine de.)
Bu yorum görüntülenemiyor