57 günlük bir okuma etkinliği..
📢 bugün 6 eylül 2024.. 1 kasım 2024e 57 gün var.. 1 kasım 1922 saltanatın kaldırılmasının yıl dönümüne dek bu konuyla alakalı aşağıda yer alan ve sizlerin de aşağıda yer alan kitaplar dışında bu konuyla alakalı ekleyip okuyabileceğiniz kitaplar özelinde 57 günlük okuma etkinliğidir.. vahdettin - Mustafa Kemal, saltanat - cumhuriyet, laiklik - hilafet, milliyetçilik - ümmetçilik kıstaslı olan bu okuma etkinliğine katılacak olanlar bana bu etkinliğe katılma yönündeki düşüncesini iletirse kendilerini büyük bir mutlulukla bu etkinliğe dahil ederim.. olur da okuma etkinliğine katılanlar olursa kendilerinden konu özelinde çapraz okumalar yapmalarını, belgelere, resmi belgelere önem vermelerini, dini, milli, kültürel, etnik temelli tribün/ler/e gelmemelerini önemle rica ederim.. he olur da bu etkinliğe kimse katılmazsa -sanırım- bu etkinliğin üstesinden tek başıma da gelebilirim.. (+bu saatte etkinlik mi başlatılır? -evet, başlatılır..) Çarpıtılan Tarihle Hesaplaşma Gizli Belgelerde Mustafa Kemal, Vahdettin ve Kurtuluş Savaşı Kurtuluş Savaşında Mustafa Kemal ve Vahdettin Bir Devlet Operasyonu: 19 Mayıs Kurtuluş Savaşı ile İlgili İngiliz Belgeleri Şahbaba Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri Vahidettin, Mustafa Kemal ve Milli Mücadele Atatürk’ün Bana Anlattıkları: Mustafa Kemal’in Ağzından Vahdettin Vahdettin ve Mustafa Kemal Belgelerle Mustafa Kemal ve Vahdettin Cumhuriyet Tarihi Yalanları 1.Kitap Sorularla Vahdettin Vatan Dostu Sultan Vahidüddin Osmanoğulları'nın Dramı Osmanoğullarının Son Padişahı Vahideddin Mütareke Gayyasında Sürgündeki Hanedan Vahdettin İftiralara Cevap Veriyor Vahdettin ve Milli Mücadele Vahdettin Han - Söz Konusu Vatan etkinlik tarih aralığı: 06.09.2024 - 01.11.2024 etkinliğe dahil olanlara/olacaklara, bu iletiyi daha fazla kişinin görmesini sağlayanlara, etkinliğe dahil olmak isteyip de farklı sebeplerden dahil olamayanlara ayrı ayrı çok teşekkürler.. iyi günler/geceler.. iyi okumalar.. iletide paylaştığım kitaplardan bulabildiklerimin pdf versiyonlarının yer aldığı link; mega.nz/folder/dnkCxIIT... etkinliğe katılanlar: 1. Grekov Kafkayevski 2. @Betulats9 3. Lina 4. @AyuzawaMisaki 5. Niçeda 6. Misaki 7. @ardalavista 8. Nida 9. Radikalizmin Mistik Önderi 10. T. 11. Tugba
··1 alıntı·
4.395 Gösterim
Günaydın ben de katılayım🙌🏻 kitap pdfleri mevcut mudur efenim?
Grekov Kafkayevski
biraz geç farkındayım ama olsun yine de diyeyim; günaydın.. (= etkinliğe katıldığınız için teşekkür ederim.. iletiyi güncelleyip pdfsini bulabildiklerimin linkini ekledim iletiye.. 🤝🙂
Vahidettin, Mustafa Kemal ve Milli Mücadele okumuştum ama etkinliğe katılmak için bir kez daha okuyayım :))
Grekov Kafkayevski
teşekkürlerr.. (= ben de zamanın behrinde okuduydum bu kitabı, ben de aynı düşünceyle bir kez daha okurum diye düşünüyorum ve sizi de etkinliğe katılanlara eklemeye gidiyorum.. 🏃‍♂️✍🙂
Grekov Kafkayevski
başlattığım etkinliğe ek olarak şu etkinliği de şuraya ekleyeyim; #248300673 (buna ben de dahil idim.. bu da aklımda kalsın.. 🥲)
Grekov Kafkayevski
iletide paylaştığım kitaplardan bulabildiklerimin pdf versiyonlarının yer aldığı dosya linkini iletiye ekledim.. ✔🤝
son 5️⃣4️⃣ gün.. 👀⏳👀
son 5️⃣5️⃣ gün 👀⏳👀