Sıkıntı ben de biliyorum...
2025 9. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2025 23:01
Bu kitabın aylarca çok satanlar da kalması, çok okunanlar listesine girmiş olması şaka mı :) Konu kesinlikle güzel ve ilgi çekici ayrıca özgün ama kitabın dili o kadar basit ki 14 yaşında bir ergen mi yazmış acaba diye düşündüğüm zamanlar olmadı değil. Sürekli başka yazarlardan alıntı yapan kitapları sevmediğimi biliyordum bu kitapla iyice emin oldum...:) İçeriği zenginleştirme çabasından başka birşey değil gibi geliyor bana. Neyse inceleme yazma özürlü olduğumu unutmuşum idare edin. Keyifli okumalar
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202597,8bin okunma
3 +1'leme
2.703 Gösterim
Yaa benle aynı düşüncedesiniz :) ben de bir hevesle okumaya başladım o kadar çok abartılıyordu ki bir bakayım dedikleri kadar varmıymış diye. Tam bir hayal kırıklığı maalesef. Konusu falan güzel sürükleyici ama abartılacak derecede değil.
Önceki 3 yanıtı göster
Rojin Bora
Rojin Bora
tesekkur ederim gercekten basit bir dille yazilmasinin amacini merak ediyorum genis bjr kitlenin okumasi icin mi yoksa oylesine mi abartildigi da bir gercek beklintiyi yuksek tutmamak lazim bunu öğrendim o zaman hayal kirikligina ugramiyorsun
Bu yorum görüntülenemiyor
Bu yorum görüntülenemiyor
Yazarın diğer kitapları da benzer bir üslupta yazılmış; sadece konu olarak okunabilir özellikte, yoksa edebi bir dili kesinlikle yok. Mesela felsefe okudum ve biraz kafamın açılmasına ihtiyacım var o zamanlarda iyi gidiyor bu tarz kitaplar.
Ağır okumalar yapınca inanılmaz basit geldi ve mutlu etmedi yoksa cidden konusu iyi. Beklentimi karşılamadı
Başlayıp bitiremediğim kitaplardan birisi söylediklerinize katılıyorum
Ben de bitirdiğim için kendime kızıyorum:) arada yarım bırakmalı
zWeig, haRari, greenBerg, akiLah, paMuk, aLi gibi pek çok yahudi, sabetay, ermeni ya da yunan dönmesi yazarda olduğu gibi, haiG'in de, her kitabıyla aylarca çok satanlar listesinde kalmasının tek sebebi, arkasında siyonizm sermayesinin olması ve toplumların dinsiz, milliyetsiz, eşcinselliği hoş gören, düşünmeyen, taklit eden ve sadece tüketen bir güruh olarak şekillenmesi için asimilasyon amacıyla kullanılmasıdır... Unutmamaız gerekir ki; ~ Okumak ve seyretmek iletişim; İletişim etkileşim; Etkileşimse dünya görüşünüzü şekillendirmektir. Ne okuduğunuza ve seyrettiğinize dikkat etmezseniz, okuduğunuza ve izlediğinize dönüşürsünüz... ~ #239054201