Sigarayı bir anda bırakarak hata mı ettim boğazım beni mahvediyor :( Yılbaşından 1 hafta önce bıraktım ve yılbaşı gecesi 5 tane ictim o günden sonra da hiç içmedim.. İçilen ortamlardan da uzak durmaya çalışıyorum..
Ha gayret hele bir kadina sigara hic yakismiyor. :)
erkeğe hiiiiç yakışmıyor..ne oyuncağı Allah aşkına her türlü pislik bişey.. hem kişinin kendine hem etrafa.. yürüyen baca gibiler içmedikleri zaman bile nefesleri kokuyor.. tez kurtulur inşallah içenler..
Sigara bırakma uygulaması indirdim. Ne zamandır sigara içmediğimi gösteriyor. Sayacı ne zaman görsem, bu sefer de bunun için yakalım diyip yakıyorum. Psikolojimi bozdu.
tebrik ederim sizi.. inşallah daim olursunuz..
Bir ara Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye bir furya vardı. Devam eden yada bırakanlar için mucizevi etkileri olduğu söyleniyor. Belki işinize yarar.
Burda Hayır, Hayır, Hayir demem mumkun degildir. Evet...
birden bırakman kilo almana sebep olabilir. (benim öyle olmuştu) tek tük, sayıyı azaltabilirsin. Ya da puro taşı yanında. içme gereksinimi duyduğun zaman ondan bir kaç fırt çeksen 2, 3 gün yeter zaten
Birkaç ay ara verin de devam edersiniz yine kaldığınız yerden. Ben birkaç yılda bir öyle yapıyorum.
Hayat bir zulümse cek dumani gülumse ..
Betül
Insallah teşekkür ederim