ölü canlar ve ölü sayfalar.
2023 66. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2023 00:00
1) GOGOL' UN RAHATSIZLIĞI VE BUNUN ÖLÜ CANLAR KİTABIYLA BAĞLANTISI Gogol'un "Manik depresif psikoz" diğer adıyla "Bipolar bozukluk" adındaki bir hastalığı vardı. Bu
Ölü CanlarNikolay Gogol · İş Bankası Kültür Yayınları · 202429,4bin okunma
··1 alıntı·
1 +1'leme
19,8bin Gösterim
Kitabı biraz önce bitirdim ve incelemelere girip bakayım dedim ilk sizinki karşıma çıktı. Çok güzel ve detaylı bir inceleme olmuş. Kitap bitti ama sanki sizin de dediğiniz gibi hala bir yerlerden bişey çıkacak gibi. Kitapta anlamadığım kısımlar vardı sizin incelemenizle bunlar gitti diyebilirim teşekkürler.
Rica ederim, keyifli okumalarınız olsun 🙏🏻
aşağıya kadar okuyan herkese teşekkür ederim. buna değecek. :')
Bu yorum görüntülenemiyor
Kaynak Belirtirmisiniz rica etsem. Elinize sağlık oldukça detaylı bir çalışma
Önceki 5 yanıtı göster
kaderbaytekin
kaderbaytekin
kitabın 305. sayfasında kitabın çevirmeni Mazlum Beyhan tarafından "İkinci Ciltten Önce" diye bir metin var. oradan okumuştum. kitabın pdfsinden bakıp bulabilirsiniz.
1 yanıtı göster
Bu nasıl bir inceleme, hayran kaldım. Okumam üzerine, kitabın gölgelerde kalan kısımları da aydınlandı benim için. Tebrik ve teşekkür ediyorum. 🌼
çok teşekkür ederim, beni mutlu eden bir yorum. 🙏🏻
Kitap hakkında tüm yorumu okuyamadım.Çok sıkıldığım bir romandı benim için.Bir daha Gogol okumaya cesaret edemeyeceğim sanırım.🤯
aslında diğer kısa kitaplarını çok beğenmiştim ama bu kitap evet sıkıcıydı. hiçbir aksiyon yaşanmaması hayal kırıklığıydı 😶‍🌫️