Gün geçmiyor ki nadide sitemizde bir arkadaşımız bizimle bloğunu paylaşmasın. Bende durur muyum özendim elbet. Bu da benimkisi. Daha bir haftalık. :)
dostosever.com
Okuma deneyimlerimi paylaşmak için açtığım bloğum umarım, hepimiz için faydalı olur. Desteklerinizi bekliyorum. Keyifli okumalar dilerim.
Başarılar diliyorum umarım devamlı olur. Görünüm sade ve güzel ama alt tarafta kalan en çok okunanlar kısmı vs. sağ tarafta veya solda menü şeklinde olabiliyorsa daha da güzel gözükecek.
Sağlık olsun hocam. Ben de bilmiyorum işin teknik kısmını. Okuyucu olarak bir yorumda bulundum daha fazlası değil. Burada anlayan birilerinin çıkacağına inanıyorum.
Çok sevindim, umarım daimi olur dostum. Blog dünyasına hoşgeldin ve hayırlı olsun. İncelemelerini zaten seven bir okur olarak siteni de keyifle takip edeceğim.
Blog dünyasının hızla kan kaybettiği bu dönemde böyle güzel bloglara oldukça ihtiyaç var. Umarım zamanla yazmayı bırakmazsınız ve uzun soluklu bir blog olur.