Mucize
2025 18. kitabı
#mucize @ulas_ayse78 @lorayayincilik Şiir severleri yine Ayşe Hocam'ın naif kalbi ile yazdığı eseri ile tanıştırmak isterim. Bu eserde ismi gibi hayatımıza "Mucize " dolması için yazılmış . Eserde şiirlerini 4 ana başlıkta toplamış ; Aşk Vatan Arkadaşlık Ölüm Her başlığın içinde hayatın bize sunduğu ya da bulamadığımız değerlerin satırlarda ses bulmuş halini okuyoruz. Şiirleri serbest ölçüde yazılmış olması , her düzenin anlatımı kolay ,dili yalın ve ifade ettiği bulgular yerine oturmuş şekilde bizi karşılıyor. Ben şiir kitaplarını baştan sona açıp okumam. Her aklıma estiğinde bir kubbe dilime dolanır , alıntı yaparım ya da okuyunca şiirleri dalar giderim uzaklara . Şiir den böyle keyif alıyorum. Peki sizler şiirleri nasıl düzende okursunuz ? Şiirler sizi nasıl etkiler ? Ayşe Ulaş Hocam'ın eserleri ile tanışma şansı buldunuz mu ? Hadi yorumlarda buluşurken sizlere #mucize içerisinden birkaç alıntı bırakayım . Yalnızlık Gönlüm dönüp bakma arkana Kimse kal demeyecek sana İtirafı biraz zor ama İntenmiyorum buralarda Toprak Satılmaz Damarlarımda kandır vatanım Canımdan içe candır toprağım Kim ne der dinlemez kulağım Ben bu toprağı nasıl satarım Benim Kocam Bir Asker Benim kocam bir asker Evladını bilmeyen Eşini görmeyen Önce vatan diyen Benim kocam bir asker Yoktu doğumda yanımda Aslında haberi olmadı da Ama kalbi burada Bu eseri Serpil Meriç Seher Koyunlu vesilesi ile birlikte okuduk . Teşekkür ederim.
Şiir
MucizeAyşe Ulaş · Lora Yayıncılık · 202312 okunma