Öncelikle kitabı bitirme sürem çok kısa görünüyor ama bunun sebebi hızlı okumam değil, Tella'nın bölümlerinin çoğu kısmını atladım ki bu da kitabın neredeyse yarısı demek ve inanın bana hiçbir
Sümeyye first of her name mother of cats sıkılmanım temel nedeni yazarın inatla tellayı göz önüne sokmaya çalışması. ana karakterler scar ve tella olmasına rağmen o bencil salak kız önde. spectacularda da scarlett'in 2 sayfası falan vardı, gerisi hep tellaydı. ben umudu kestim artık. yeni çıkan kitapları da okumayacağım. a curse for true lovedan sonra benim için bitmişti bu kadın zaten. hatta acftl'u okudıktan sonra instagramda engellemiştim onu. aşırı fan isteğine göre çalışan bir yazar oldu artık. adımmm gibi eminim aslında evajackse mutlu son vermeyecekti ama sonra yiyeceği linci düşününce karar değiştirdi ve o boktan kitabı yazdı.
Kırık Bir Kalp serisi için bu seriyi okuyacağım... o yüzden Jacks için beklentim yüksek, bu seri için ise pek değil. Ortalama. Çünkü çoğu kişi Kırık Bir Kalp serisinin daha iyi olduğunu söylüyor... Bakalım, okuyunca göreceğim.
Aşırı katılıyorum ilk kitabı hızlıca bitirebildim ana karakter Scarlett olduğundan. İkinci kitabı Tella'nın anlattığını görünce moralim bozuldu resmen ve kitap elimde süründü. Hikayeyi Scarlett ve Julian gözünden okumak isterdim.