bence uygun fiyatlı, konu ve içeriği güzel olan kitaplara dair.. dorlion yayınları özelinde geçenlerde şunları demiştim; #268538537 bence içeriği, konusu merak uyandırıcı dorlion yayınlarının yayımladığı kitaplardan birkaç tane aldım.. Köy Enstitüleri , Muhammet ve Kur’ân’dan Özür , Tanrı ve Devlet , Milli Mücadele Döneminde Düyun-ı Umumiye İdaresi , Gelecek Irk , İncil’de Yer Alan Pagan İnançlar , Paganizm , Beş Savaş Bir Şehir Eskişehir , Yunan Sahneleri, Efsaneleri ve Tarih Üzerine Çalışmalar halk kitabevi özelinde geçenlerde şunları demiştim; #268265501 bence içeriği, konusu merak uyandırıcı halk kitabevinin yayımladığı kitaplardan birkaç tane aldım.. Kadın Kahramanlar - Milli Mücadele Dönemi , Cumhuriyetin Faziletinde - Türk'ün Tarihi 4 , Bilinmeyen Atatürk ve Milli Mücadele , Dehanın Kodları Mustafa Kemal'den Atatürk'e kapra yayınları özelinde geçenlerde şunları demiştim; #246903035 bence içeriği, konusu merak uyandırıcı kapra yayınlarının yayımladığı kitaplardan birkaç tane aldım.. Gyges ve Yüzüğü , Osmanoflar , Harp Zengininin Gelini , Şeytanın Çırağı , Yeşil Bambu , Fanfarlo ötüken neşriyatın devam eden kampanyasına dair dediğimi de şuraya iliştireyim; #272476759 ötüken neşriyat ve kapra yayınları arasında bir iki kitap özelindeki fiyatlama kıyası özelinde dediklerimi de şuraya iliştireyim; #269486153 ötüken neşriyat ve dorlion yayınları arasında bir yazar ve kendisinin kitapları hakkında dediklerimi de şuraya iliştireyim; #269070816 görsellerde yer alan ve yukarıda adı geçen yayınevleri dışında yayınevlerinden aldığım kitaplar: Tarih Türü Olarak Sözlü Gelenek , Sultan Vahdettin'in Son Günleri , Eski Türkler ve Osmanlı'da Halkla İlişkiler , Gazi’nin Sineması , Türkiye’nin Geleceği , Berthe Georges-Gaulis'den Mektuplar , 1921 Maarif Kongresi , Osmanlı Tarihi - Savaşlar - Padişahlar - Önemli Olaylar , Anılarda İstanbul'un İşgali , Meczup Yaratmak , Atatürk'ün Katilleri ve O Doktor , Enver Paşa’nın Eşi Naciye Sultan’ın Hatıraları , Enver Paşa Çanakkale’de evet.. bence uygun fiyatlı kitaplar ve onları yayımlayan yayınevlerini tanıtmaya çalıştığım iletimin sonuna geldik.. iyi okumalar.. iyi akşamlar..
Grekov Kafkayevski
Grekov Kafkayevski
şurası yetmedi ( #258169026 ), bi' de şuraya başlayalım.. ✍🥂 1. Türkiye’nin Geleceği : 06.05.2025