2025 94. kitabı
Okunma: 18 Mayıs 2025 21:40
Jack London’un kalemine zaten hayrandım ama Oyun kitabı, bu hayranlığı bir kez daha pekiştirdi. Her zamanki gibi akıcı, etkileyici ve sade bir dille anlatıyor hikâyeyi. Kitaba başlar başlamaz, sanki bir filmin içine giriyormuşum gibi hissettim. Cümleler öyle kolay akıyor ki, okumak değil de yaşamak gibi. En çok da Martin Eden’ı hatırlattı bana. Aynı gerçekçilik, aynı derinlik, karakterlerin iç dünyasına o keskin bakış yine karşımdaydı. Özellikle aşkı anlatış biçimi... Gerçekten büyüleyiciydi. Klişelerden uzak, duygu dolu ama abartısız. Aşkın anlamını yeniden düşündüren, insanın kalbinde ince bir sızı bırakan bir anlatım vardı. Kısa ama çarpıcı bir kitap Oyun. Okuduktan sonra uzun uzun düşünüyorsunuz. Özellikle karakterlerin duruşu ve aralarındaki bağ beni çok etkiledi. Kesinlikle herkese öneririm. Bol kitaplı günler
OyunJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20233,671 okunma
Martin Eden ve Kızıl Veba çok güzeldi ama Yıldız Gezgini kitabında o kadar sıkılmıştım ki yazarı okuyamıyordum. Bu inceleme iyi oldu sepete ekliyorum👍
h˙⋆`
İlk ikiyi okudum ve cidden çok güzeller ama üçüncüyü okumadım, söylediğin iyi oldu okumam. Ve Martin Eden'ı beğendiysen bunu da beğeneceksin💌