Fantastik Köşem
Selam dostlar! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben ve tavsiye isteklerim bitmiyor ne yazık ki. Bu yazı fantastik ağırlıklı okuyarak geçirmek istiyorum. Bu yüzden sizlerden tavsiye almaya geldim. Aşağıda belirttiğim kitaplardan okuyup sevdiğiniz varsa düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Zalim PrensZalim Prens ve serinin devamı Bana DokunmaBana Dokunma ve serinin devamı PowerlessPowerless ve serinin devamı CaravalCaraval ve serinin devamı Hiçbir Dünyanın KızıHiçbir Dünyanın Kızı ve serinin devamı Yılan ve Gecenin KanatlarıYılan ve Gecenin Kanatları ve serinin devamı Ebedî RekabetEbedî Rekabet ve serinin devamı Dikenler ve Güller SarayıDikenler ve Güller Sarayı ve serinin devamı Demir AlevDemir Alev ve serinin devamı Bir Karanlık PencereBir Karanlık Pencere ve serinin devamı WisteriaWisteria Gazap ve Alevin KaderiGazap ve Alevin Kaderi ve serinin devamı Hapishane ŞifacısıHapishane Şifacısı ve serinin devamı AkarnaeAkarnae ve serinin devamı Şu anlık aklıma gelenler bunlar dostlar. Sonradan aklıma gelen olursa eklerim. Yerli fantastik romanları eklemedim çünkü onları elimden geldiğince okuyacağım. Artıdan şunu belirtmek istiyorum. Yazın ardından çok kitap okuyabileceğimi zannetmiyorum. Sadece sevdiğim yazarların kitaplarını okumaya devam edeceğim. Bu yüzden tavsiye ettiğiniz serileri bitiremeyebilirim. "Şu kitabı okuyup serinin devamını okumazsan olayları unutabilirsin." dediğiniz seriler varsa bunları yorumlarda belirteniz çok sevinirim. Ayrıca yukarıdaki kitapların dışında tavsiyelerinize de açığım. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. 🥹🫶🏻
1.087 Gösterim
Bana dokunma ve serisini okudum güzel akıcı bir seri. Hoşuna gidecektir. Powerless serisinde de en iyi kitap powerless, hikayenin devamı çok muhteşem gelmeyebilir. Ben şuan sadece olayların nasıl gelişeceğini merak ettiğim için yayınlanan son kitabın Türkçe ye çevrilmesini bekliyorum. Ama dediğim gibi ikinci ve üçüncü kitabı öyle mükemmel kitaplar değildi. 1. Kitapla beklentim 5 ken seri devamında beklentim 3 E düştü.
Book ButterflyBook Butterfly eğer okumadıysan açlık oyunları ve serisini oku bence. Seni daha fazla etkileyecek bir hikayeye sahip. Powerless evet güzel tatlı bir kitap ama çok yüzeysel. Açlık oyunlarının alt metni kesinlikle daha yoğun. Sana birşey kattığını hissedeceksin. Powerless tamamen keyif için okunabilecek birşey. Önceliğim açlık oyunları sonra Powerless olurdu
Ben bana dokunma kitabını çok sevmemiştim incelemesi de var. Caraval ı okudum güzeldi bence oku ama serinin devamını okumyacağım. Kimse beğenmiyor. Medora günlükleri de iyiydi.
Belinay demirBelinay demir 🥹🫶🏻
Diğerlerini daha okumadım ama powerless güzel değil teşekkürler 🤭🫶🏻
@Peiinnie 🥹🫶🏻
Selam, profilinde Hainin Mührü serisindeki Hodbin karakterini gördüm ve o yüzden ilk onu demek istiyorum🤭🥰 yorumlarda bana dokunma serisini sevmeyenler olmuş ama benim en sevdiğim serilerden biri, ben okumanı isterimm. Bir Karanlık Pencere de çok iyiydi, konu bakımından diğer fantastikler gibi değildi daha farklıydı ve ben çok sevmiştim. Şuanda Hapishane Şifacısı serisinin 2. Kitabındayım ve çok akıcı aşırı iyi gidiyor. Ben powerlessa 10 üzerinden 4,5 vermiştim. Çok alakasız kopuk olaylar vardı pek beğenmemiştim. Ben Çırpınan Kanatlar Evi serisini de önermek istiyorum, o da konu bakımından olsun farklıydı ve kitabın kendine özel sözlüğü vardı en çok buna düşmüştüm ben😭 ve benim en sevdiğim vampir kurgusu olan vampir akademisi serisi çok akıcı bir seri ve filmi de vardı. Daha önerirdim ama çok uzun oldu sgsfsfgs. Umarım işine yararr🌸😚
Book Butterfly
Esmanur YıldırımEsmanur Yıldırım Tamamdır. Onu da listeye ekliyorum o zaman. Çok teşekkür ederim. 🥹🫶🏻
Hapishane şifacısı ve medora günlüklerine kefilim. Lynette NoniLynette Noni kitaplari tek kelimeyle efsane 🤌🏻
@filepenyez 🥹🫶🏻
Gölge ve Kemik serisini okudun mu?? Listede adı geçmeyince okumadıysan hemen önereyim diye uçarak geldimm🎉🥳
@filepenyez 🥹🫶🏻
Bu yorum görüntülenemiyor